Vjenčanja i boje se vole pa vam donosimo inspiraciju za šarene, ali otmjene dekoracije - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Vjenčanja i boje se vole pa vam donosimo inspiraciju za šarene, ali otmjene dekoracije

Tekst:

Arijana Bošnjak

VJENČANJA
17.8.2023.

Mnoge djevojke će reći da o svom vjenčanju sanjaju godinama prije nego taj dan dođe. Ali zašto sanjati samo o bijelome kada se šarenilo tako voli s vjenčanim dekoracijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Boje u nama bude mnoštvo emocija pa tako crvena pokreće našu energiju, plava budi kreativnost, a nježni pastelni tonovi pružaju osjećaj sreće i smirenosti. Upravo tako se želimo osjećati na taj važan datum i iste te osjećaje probuditi i u našim gostima.

Zamislite kako se mladenka u bijeloj haljini kreće kroz taj spektar boja. Nemoguće da ju ne zamijetimo, zar ne!? Šarene dekoracije neće skrenuti pažnju s nje, nego dodatno istaknuti tko taj dan treba biti pod svjetlima reflektora.

 Na fotografijama ispod pronađite inspiraciju na koje sve načine možete unijeti boje u taj nezaboravan dan.

Cvjetne dekoracije na stolovima pružit će dojam da večeramo u nekom raskošnom, bajkovitom vrtu.  

 Šareni tanjuri ili salvete svima će otvoriti apetit, a možete se još više zaigrati i na tanjur ubaciti detalje u bojama, poput limuna ili šarenih kartica s imenima.   

 Svoje sudbonosno „Da!“ izgovorite ispod cvjetnog luka u raznim bojama kako bi vam se taj trenutak još više urezao u pamćenje. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @wedluxe 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno