Vjenčanice u boji: Trend koji ne može proći neprimjećeno - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Vjenčanice u boji: Trend koji ne može proći neprimjećeno

Tekst:

Ana Rotim

VJENČANJA
11.3.2023.

Dolaskom proljeća službeno započinje razigrana i šarolika sezona koja često bude obilježena svečanim događajima i vjenčanjima na otvorenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Prethodni mjeseci poslužili su upravo kao uvod u ovo jedinstveno doba koje mnoge dame željno iščekuju. Naime, nakon što smo se upoznali s nešto drugačijim trendovima te otkrili neke zanimljive detalje za mladenke svijet mode otkrio nam je još par noviteta. Jedan od njih su upečatljive vjenčanice u živopisnim bojama.

 Najčešće kada razmišljamo o vjenčanicama prva pomisao su nam raskošne, ali i decentne haljine u elegantnoj bijeloj boji. Stoga, ovaj trend privukao je pažnju brojnih budućih mladenki koje za svoje bridal izdanje žele nešto odvažniji look.

 Puder ružičasta, pastelno zelena ili nebesko plava postale su omiljen izbor djevojaka koje biraju mali bijeg od tradicionalnih haljina. Uz ove nježne nijanse u trendu su i romantični cvjetni uzorci koji će vašem izdanju dati posebnu notu. Stoga, ako ste se odlučile za kreiranje nešto odvažnijeg bridal izdanja možda biste trebale dati priliku bojama.

 

* * * 
Naslovna fotografija: @moniquelhuillierbride 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno