Video: Neodoljivi blagdanski pokloni za 10, 20 i 30 KM s polica Aksa prodavnica - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Video: Neodoljivi blagdanski pokloni za 10, 20 i 30 KM s polica Aksa prodavnica

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MAME RULZ
9.12.2021.

Počeo je 12. mjesec, a to znači topao čaj, blagdanske pjesme, neodoljivo ukrašene jelke, omiljene fritule i naravno druženja s obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj period sinonim je za pažljive poklone koje darivamo našim najmilijima. Pri odabiru, fokus stavljamo na one koji će izmamiti osmijeh na lice, ali i učiniti svakodnevicu ljepšom i zanimljivijom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pristupamo mu s velikom pažnjom jer je on upravo mali znak zahvalnosti za sve uspomene koje smo kreirali i momente koje smo podijelili kroz 365 dana. 

Što pokloniti najmlađima za blagdane?

Ponekad je teško odabrati idealan poklon za najmlađe, a uz najpristupačnije cijene i širok asortiman ponude, trgovina Aksa je savršena adresa.
Ovdje ćete u prostranom i ugodnom interijeru, uz ljubazno i nasmijano osoblje, vrlo lako pronaći onaj savršen poklon koji istovremeno slavi ljubav i bliskost s našim najmlađima.

Na njihovim policama kriju se raznovrsni poklone za djecu svih dobi - od onih klasičnih poput slikovnica i knjiga pa sve do igrački koji će probuditi kreativnost i biti favorit tjednima.


U Aksa prodavnici smo zatekli Lejlu Šebić, fitness instruktoricu koja nam je dala svoj prijedlog poklona za 10, 20 i 30 KM. Lejla se u kreiranju paketića vodila vlastitim iskustvom te izdvojila preporuke koje su njoj kao mami, ali i njenoj djeci uljepšali prve zajedničke dane, ali i odrastanje. 
Lejla je kreirajući poklon paket za 10 KM izdvojila neodoljive sitnice za bebe do 1 godine, koje će podjednako voljeti mališani, ali i mame.
Među preporukama našle su se i blagdanske odjevne kreacije koje instant bude toplu atmosferu i mame osmijeh na lice.
Da svojim najmlađima možete pokloniti i igračke koje će biti zabavne, edukativne i zanimljive, pokazala nam je Lejla kreirajući preporuke za poklone do 30 KM.
Klik na video i kreirajte listu poklona s prijedlozima koje donosimo u nastavku.

P.S. U kupovinu i istraživanje Aksa ponude, možete povesti i mališane, budući da Aksa u narednom periodu priprema i dječji program uz pjesmice, radionice i slikanje s Djeda Mrazom, o čemu više možete saznati OVDJE.
Ako vaš račun bude veći od 50 KM, prilikom kupovine u radnjama u Banjaluci, Bijeljini, Mostaru ili Sarajevu u periodu od 01.do 15.12.2021.- na poklon dobivate novogodišnju kuglu.

 

***
Foto i video: Marko Jovančić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci