VIDEO: Kako na prirodan način oblikovati i urediti obrve uz pomoć makeupa? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

VIDEO: Kako na prirodan način oblikovati i urediti obrve uz pomoć makeupa?

Tekst:

Bonjour.ba

MAKEUP
21.1.2020.

Završetak svakog beauty looka, kako onog minimalističkog dnevnog, tako i onog glamuroznog večernjeg, u modernijoj make-up rutini često podrazumijeva popunjavanje i dodatno uređivanje naših obrva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za prirodan i dotjeran izgled obrva, mnoge dame biraju dodatne alate za uređenje obrva koji im pomaže kreirati besprijekoran beauty izgled

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako smatrate da i niste neki ekspert s ovim dijelom nanošenja šminke, razveselit će vas vijest da sve što trebate za popunjavanje praznina i oblikovanje obrva, jeste sjena za obrve (ili ovisno o preferencijama olovka ili paleta sjenila) te četkica za obrve.

Ukoliko vam je izazovno odrediti jeste li stavili premalo ili previše makeupa, jednostavni tutorijal koji donosimo pomoći će vam odrediti idealnu mjeru svaki sljedeći put kada budete dodatno stilizirali vaše obrve. Beauty blogerica u videu također otkriva kako i od ekstremno tankih obrva kreirati guste obrve koje će naglasiti vaše oči te uokviriti vaše lice i to na prirodan, ne previše dramatičan način te pomoći vam da uistinu zaokružite svoj make-up look. Za sve savjete klik play na petominutni video tutorial u nastavku.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno