Ove vizuale za novu kolekciju švedskog brenda Vesna W potpisuju domaći kreativci 

MODNE VIJESTI
7.9.2019.

Brend Vesna W je pokrenula Vesna Wågmark 2014. godine u Stockholmu s idejom da kreira bezvremenske komade visoke kvalitete koji će biti odraz klasičnog stila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Vesna W je brend koji je već u budućnosti. Mi vjerujemo u slow fashion, tj da će kupci konzumirati znatno manje komada odjeće nego danas. Naši komadi su sustainable iz više perspektiva: visoka kvaliteta bez kompromisa u bojama i dizajnu koji je bezvremenski, sva odjeća se proizvodi u EU (Hrvatskoj ili Italiji), znači bez predugačkih transporta koji uništavaju prirodu..." - komentirala je Vesna na upit što njen brend čini drugačijim od ostalih. 


Svaki komad se može kombinirati s različitim stilom odjeće i dobiti potpuno drugi look." - nadodala je. 


Njene komade nosi i švedska princeza Madeleine, a osim u Švedskoj, uskoro će biti dostupni i u nordijskim zemljama te u Njemačkoj. Njena nova kolekcija spaja nekoliko klasika koji nose epitet osnove svakog ormara - bluze s mašnom, malu bijelu haljinu, kao i slip suknje te klasične crne hlače, koje ćete nositi sezonama. 

„Ono što je bila moja inspiracija za vizuelni identitet ovog brenda jeste jednostavnost bez puno varijacija. Neki od komada koji se nalaze u vizualima su komadi koje Vesna stalno vraća u svoje nove kolekcije, pa mi je zbog toga bilo veoma važno stvoriti timeless figuru, kako bi se zadržao koncept essentials stvari. Kako se i sam bavim pitanjem zelenog ili green aktivizma, konekcija s prirodom kao ne sintetičkim prostorom mi je veoma važna, osobito ako se radi o dizajnerima koji poštuju nove načine gospodarenja u ovoj industriji." - komentirao je fotograf Hamza Kulenović na upit što mu je bila inspiracija za stil fotografija. 

Za frizuru i makeup bio je zadužen Kosta Miljković, koji je Sanji Matić kosu začešljao unatrag te kroz prirodno osunčan makeup look dodatno pozornost usmjerio na profinjenost kolekcije. Pogledajte. 

***
Foto: Hamza Kulenović
Model: Sanja  Matić 
Makeup, frizura, stilist: Kosta Miljković

MODNE VIJESTI , 7.9.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

Hamza Kulenović 

Podijeli:

Posljednje objavljeno