Imamo 5 trendy vaza koje će uljepšati svaki stolić za kavu. Ugrabite svoj favorit! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Imamo 5 trendy vaza koje će uljepšati svaki stolić za kavu. Ugrabite svoj favorit!

Tekst:

Arijana Bošnjak

INTERIJERI
30.4.2024.

Proljeće je vrijeme za osvježenje doma, a kako ga bolje osvježiti nego uz cvijeće koje u interijer donosi živost i toplinu prirode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kombinacija cvjetova i stylish vaza može transformirati prostor i unijeti dašak prirode u svaki kutak vašeg doma, a posebno će uljepšati stolić za kavu koji traži samo nekoliko upečatljivih elemenata, kako bi bio zvijezda prostorije.

 Za ovu sezonu, istražili smo što se krije u dućanima čija je ponuda dostupna i kod nas. Izdvojili smo 5 neopisivo cool vaza koje možete uklopiti u interijere različitih stilova. Od klasičnih staklenih vaza minimalističkog dizajna, do modernih keramičkih komada s interesantnom teksturom… svaku od njih karakterizira unikatan oblik koji daje moderan potpis interijeru.

 Za mnoge su prvi izbor nude tonovi i nijansa bjelokosti, a mi smo uz to dodali i jedan upečatljiv primjerak u vibrantno plavom tonu.

Bilo da volite velike bukete divljeg cvijeća ili preferirate minimalistički aranžman s nekoliko stabljika, prava vaza može biti upravo ono što vašem prostoru nedostaje. S ovim vazama vaš dom će zasjati u proljetnom ruhu.


5 stilski neodoljivih vaza stvorenih za stolić za kavu


* * *
Naslovna fotografija: @megankgale

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno