Uskoro ćemo moći čitati memoare Matthewa McConaugheya. Evo što znamo o #GreenlightsBook.

BONJOUR.CLUB
4.8.2020.

Na svojim društvenim mrežama, ovaj glumac, producent, profesor i Oscarovac, objavio je da će uskoro, kako sam piše, objaviti svoja 'ljubavna pisma životu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Green Lights knjiga, zapravo su njegovi memoari kreirani od dnevnika u kojima je pisao o stvarima koje su ga oduševile, rastužile, potaknule na propitivanje, nasmijavale, plašile. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Živ sam već pedeset godina, pokušavam riješiti ovu zagonetku već četrdeset dvije godine i vodim dnevnik o tome zadnjih trideset pet godina. Bilješke o uspjesima i neuspjesima, radostima i tugama, stvarima kojima sam se divio i stvarima zbog kojih sam se smijao naglas. Kako biti fer. Kako biti manje pod stresom. Kako se zabaviti. Kako manje povrijediti ljude. Kako se manje ozlijediti. Kako biti dobar čovjek. Kako voditi smislen život. Kako biti više ja.
Nedavno sam skupio hrabrosti sjesti s tim dnevnicima. Pronašao sam priče koje sam doživio, lekcije koje sam naučio i zaboravio, pjesme, molitve, recepte, vjerovanja o onome što je važno, nekoliko sjajnih fotografija i čitavu gomilu naljepnica
.“ – stoji u predgovoru knjige.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on


Sve svoje avanture i lekcije je pobrojao u knjizi kako bi pokazao da nakon crvenog i žutog svjetla na semaforu, uvijek dolazi zeleno. I kako uhvatiti što više zelenih svjetala. 
Knjiga je trenutno dostupna u PRE-ORDER opciji, a službena prodaja započinje 20.10.

BONJOUR.CLUB , 4.8.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno