Nova U.S. Polo Assn. kolekcija u znaku je boja, dezena i pletiva, a trenutno je i na velikom sniženju! - Bonjour.ba - bh...

Nova U.S. Polo Assn. kolekcija u znaku je boja, dezena i pletiva, a trenutno je i na velikom sniženju!

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MODNE VIJESTI
2.12.2022.

Kolekcija jesen/zima 2022./23. U.S. Polo Assn. ove jeseni priprema vas za predstojeće hladnije dane i uživanje u prirodi i to uz popust od 60 posto na sve kolekcijske artikle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kolekcija u kojoj ove sezone dominiraju jarke boje inspirisana je krajolicima jezera Tahoe i obećava da će na kombinacije prenijeti zimsku udobnost u materijalima poput samta i vune te kariranim dezenima kako bi osjetili zimsku čaroliju koju želite.

 

Ove jeseni budite spremni na jarke boje!
 

U ženskoj kolekciji moguće je pronaći mnoštvo pletenih modela, počevši od onih jednostavnih, svakodnevnih pa do poludugih rolki sa širokim izrezom. Karirani dizajn, 3D heklanje i amblemi su favoriti USPA ženske kolekcije. Kombinezoni koji će ove godine vjerovatno biti omiljeni komad USPA ženske kolekcije, sa svojim šarenim dizajnom, teksas mekanim materijalom dolaze u high-waist i relaxed-fit modelima.

 U muškoj kolekciji se nalaze modeli 3D pletenih i kariranih uzoraka koji savršeno pariraju udobnim i fleksibilnim materijalima od koji su pravljene slim fit chino hlače. Za one muškarce koji ipak vole nešto jednostavniji stil u kolekciji se, također, mogu pronaći obične majice pravljene od samta u raznim bojama. Teksas kolekcija koja dolazi u kombinaciji sa samtnim majicama uključuje i teksas chino hlače čijoj autentičnosti doprinosi „crosec“ tehnika kao i lagane, opuštene hlače sa kožnim detaljima.

 Dukserice će ponovo biti favorit USPA Sports kolekcije. U raznim bojama, pletenim i heklanim materijalima sa amblemima, dizajnirane kako bi spojile sport i eleganciju. „Scuba“ dukserice pravljene od troslojnog materijala zauzimaju prvo mjesto kao najmoderniji komadi ove sezone.

  

Ukoliko želite naći nešto za sebe i svoje najmilije, dovoljno je da posjetite jedine autorizirane online platforme u BiH za prodaju USPA artikala ovdje ili ovdje gdje možete naći autentične proizvode po 60 posto sniženim cijenama i krenuti u pravu jesenju ili pak zimsku avanturu kakvu zaslužujete!

***
Foto: U.S. Polo Assn. Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci