14 fotografija kao inspiracija kako urediti crno bijele kupaonice

INTERIJERI
20.2.2020.

Pri uređenju kupaonice pazimo da biramo nijanse, materijale i teksture koje će lijepo izgledati danas, ali i za par godina te uz praktičnu, funkcionalnu ulogu, imati i stilski efekt koji priželjkujemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U moru različitih trendova i ponuda, uvijek je dobra ideja vratiti se osnovama i osloniti se na jednostavnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kombinacija crno bijelih tonova uvijek izgleda elegantno i usklađeno, a uz par detalja dobit ćete prostor s puno osobnosti i šarma.


Kontrast koji daju čini ih jakim alatom u kreiranju upečatljivog prostora, a prilikom odabira namještaja, keramike i detalja, svakako pripazite da birate materijale koji će biti izdržljivi i dati željeni efekt.
Vodite se time da bijela boja bude dominantna, budući da ona prostor čini vizualno većim, sofisticiranijim, otvorenijim i uglađenijim, a detalje birajte u crnim tonovima. Dobro promislite prije odabira pločica i kakav dojam želite ostaviti te da u prostoriju unesete dodatne teksture i toplinu kroz ručnike, zavjese za tuš, košare i zeleno cvijeće. Par ukrasa u boji zlata ili bakra dat će glamurozan prizvuk kompletnoj kupaonici.


Ovo su samo neke od stilske varijacije kojima se možete poigrati u kreiranju crno bijele kupaonice baš po vašoj mjeri i koje možete spremiti u vaš #interiorinspo folder.


 

INTERIJERI , 20.2.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno