Upoznajte CHICovnik – prvi bh. planer za žene! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Upoznajte CHICovnik – prvi bh. planer za žene!

Tekst:

Bonjour.ba

BONJOUR.CLUB
28.11.2014.

CHICovnik je prvi bh. planer sa stilom u potpunosti prilagođen ženama. Planer ima dizajnerski osmišljenu naslovnicu kako bi odgovarao pravom trendy, chic dodatku za sve žene, bez obzira na dob, zanimanje, visinu i težinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naslovnicu nacrtanu na tvrdim koricama krasi ilustracija ručno vezene čipke, baš poput one kakvu danas naše mame i bake u kredencima čuvaju od zaborava vremena. Slaveći tako tradiciju i inspirirajući se ručnim radovima karakterističnim za Bosnu i Hercegovinu, CHICovnik je dobio svoju naslovnicu za 2015. godinu.

Pored toga što je CHICovnik, zahvaljujući svom dizajnu, već karakteriziran kao chic dodatak za svaku ženu, on će postati i vaš vjerni asistent u kvalitetnoj organizaciji vremena, kontroli kućnog budžeta i ispravnim korištenjem omogućiti vam da si priuštite sve ovo što želite u narednoj godini. Naime, CHICovnik ima planer za svaki dan razrađen po satu kao i poseban prostor za važne napomene. Uz to svaki dan nosi sa sobom i prostor za inspirativnu izjavu kao i prostor za zapisivanje dnevnog cilja.

CHICovnik MU

CHICovnik ima i posebne stranice kao što su stranica s brzim i zdravim receptima, stranica za zapisivanje mudrosti i smiješnih anegdota s dragim vam osobama, stranica za planiranje mjesečnog budžeta i ostale zanimljive sadržaje, zahvaljujući kojima CHICovnik postaje pravi mali chic asistent, ne samo u izvršavanju obveza nego i u planiranjima troškova, planiranju slobodnog vremena i sl.

Ovaj chic planer je izrađen od kvalitetnih materijala kako bi vam bio vjeran pratitelj kroz cijelu 2015. godinu, s tvrdim koricama i dovoljno širokim spiralnim uvezom koji vam omogućuje presavijanje stranica, a čvrsta spirala će poslužiti idealno za umetanje olovke. Tu je i zlatna gumica koja ide preko cijelog CHICovnika, a koja će spriječiti ispadanje računa, pozivnica i post-it napomeni koje vam uvijek vire iz planera. Kao i svakoj drugoj ženi.

CHICovnik je u potpunosti osmišljen, dizajniran i proizveden u Bosni i Hercegovini, a njegov dizajn, sadržaj, praktičnost i jedinstvenost ga čine najpoželjnijim blagdanskim poklonom. CHICovnik će od 03.12.2014. biti dostupan za kupovinu u svim Super i Maxi Konzum trgovinama u Bosni i Hercegovini po cijeni od 12,35 KM. 

Za 2015. sa stilom!

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno