Kako je MODAMO.info postao BONJOUR.ba?

BONJOUR.CLUB
4.4.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Već neko vrijeme naše čitatelje kroz portal, ali i kroz društvene mreže pripremamo na veliku promjenu koja nosi naziv BONJOUR.ba. 
BONJOUR.ba je nastavak lifestyle priče započete 2007.godine pod imenom MODAMO.info. Prije 12 godina MODAMO.info je osnovan kao portal s ciljem da na jednom mjestu predstavi ponudu butika grada Mostara, od kuda i naziv MODA-MO, odnosno MODAMO.info. Kasnije smo uz ponudu iz Mostara na MODAMO.info počeli objavljivati i autorske članke o modi, modnim savjetima, bh.dizajnerima, bh.fotografima, modelima..., a sve u nedostatku vijesti s bh.modne scene u to vrijeme, sada već davne 2007.godine. Vremenom je MODAMO.info zahvaljujući upravo vama, našim dragim čitateljima, postala mjesto broj jedan na kojem se okupljaju ljubitelji mode, dizajna, interijera i svega lijepog.
Jasno je da su se trendovi u online svijetu promijenili - online mediji u BiH su se kroz ovih 12 godina okupili oko .ba domene, a mobile je u velikom porastu. Sve to, uz stalan prizvuk lokalnog medija kakav je nosio naziv MODAMO.info nam je bila inspiracija za odvažnu odluku da MODAMO.info rebrandiramo i redizajniramo u noviju, svježiju, moderniju i sadržajniju priču pod imenom BONJOUR.ba.


Naša misija je kroz autorske tekstove i praktične savjete inspirirati svaku ženu da s osmjehom na licu odgovori na životne izazove te za sebe i svoje najmilije kreira život koji voli.
(P.S. A u trenutcima nesigurnosti mi smo tu da ju podsjetimo kako i ona ima svoj nevidljivi SuperWoman plašt.)

 

 


U potrazi za imenom koje neće biti teritorijalno ograničavajuće, koje će biti prepoznatljivo, koje će vam izvući osmjeh na lice i koje će u jednoj riječi oslikavati sve ono što radimo, pronašli smo riječ koja to savršeno oslikava – BONJOUR.

 


Želimo da vaš dan započne dobrim jutrom i lijepim pričama i upravo zato će vas na BONJOUR.ba dočekati web i mobile stranica ispunjena autorskim sadržajem u potpisu tima koji već godinama kreira sve ono što čitate na MODAMO.info. Zadržat ćemo svoj šarm i opuštenost, a uz sve dosada objavljenje MODAMO.članke, obećavamo vam još više autorskih priča koje će nerijetko nositi MADE IN BIH etiketu. 
Uz sve to, s vama ćemo se naravno i dalje svakodnevno družiti na našem Facebooku i Instagramu koje ćemo u narednim danima preimenovati, tako da nas i dalje pratite na istim profilima, a ako nam se još uvijek niste pridružili na našim društvenim mrežama, sada je idealno vrijeme, jer,  BONJOUR. :)BONJOUR.ba je mjesto za sve žene (okej, priznajemo i muškarce) koji će uživati u lijepim pričama bez obzira započinju li svoj dan uz jaku kavu, opuštajući čaj ili osvježavajuću vodu s limunom. Na BONJOUR.ba će uživati u modnim pričama iz BiH i svijeta, stilskim trikovima, idejama za uređenje doma, ali i korisnim savjetima o roditeljstvu, karijeri ili financijama. Bez obzira jeste li majstori u budžetiranju i projektnim prijedlozima te bez imalo muke putujete svijetom s dvoje male djece ili su vam pak pojmovi kao što je bankarska mjenica i avionska karta za dijete poznati koliko i orbitalna mehanika Jupitera, na BONJOUR.ba ćete naći inspiraciju, kao i konkretne savjete kako se uhvatiti u koštac s takvim (i svim sličnim) izazovima kojima je ispunjen dan jednoj BONJOUR ženi (i njenom BONJOUR muškarcu).


Idemo pričati lijepe priče. 
Vaš BONJOUR.tim

 

 

 

Video i montaža: Marko Jovančić 
Asistent kamere: Ervin Golubović
Dizajn i obrada zvuka: Đorđe Jovančić
Foto: Jelena Nišić
Lokacija snimanja: Centar za osobni razvoj i edukaciju - CORE

BONJOUR.CLUB , 4.4.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno