Betina Goldstein je nail art umjetnica čije ćete manikure i sami željeti isprobati 

BEAUTY SAVJETI
15.3.2020.

Za Betinu su inozemni lifestyle portali komentirali da je ona žena čije ćete manikure najviše puta spremiti na svom Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz nešto više od 240 000 pratitelja na društvenim mrežama, Betina je postala svojevrsni guru za nail art za sve dame koje vole eleganciju i detalje koji kradu pozornost na suptilan i profinjen način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njena karijera započela je na TV-u, a jednom prilikom je u sklopu snimanja TV emisije bila u backstageu modnog showa, gdje su je pitali može li pripomoći u kreiranju manikura modelima i nešto kasnije, Betina je uvidjela da je to posao kojim se želi baviti.


Radila je manikuru 27 modela i bila oduševljena valom uzbuđenja i kreativnosti koji je posao nosio. Uskoro je krenula raditi kao nail umjetnica na snimanju editorijala, kampanja, ali i s poznatim damama u kreiranju red carpet izdanja. 


Samouka je, a ovim poslom se počela baviti 2011.godine. Otada njeguje minimalistički pristup nail artu, pazeći da detalji uistinu ne preuzmu glavnu ulogu. Sama fotografira i manikure koje potpisuje kroz prepoznatljiv stil fotografija koje na cool način pokazuju sav šarm manikura koje radi.

Njen rad iznova oduševljava sitnim detaljima, neovisno je li riječ o bisernim perlama ili zlatnim listićima apliciranim na bezbojnu podlogu, obrnutoj francuskoj manikuri u jarkim nijansama, delikatnom leopard uzorku ili ukrasima poput lanca.
U nastavku izdvajamo nekoliko njenih posljednjih radova, a više otkrijte na adresi @betina_goldstein

BEAUTY SAVJETI , 15.3.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

instagram.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno