Ukrasi u obliku ananasa – detalj koji obožavaju i millennialsi - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ukrasi u obliku ananasa – detalj koji obožavaju i millennialsi

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
12.4.2018.

U gotovo svakom dućanu s ukrasima za dom, pronaći ćete detalj u obliku ananasa – posudica, zdjelica za nakit, ukras, fotografija ili jastučnica, uistinu je raznolika ponuda i broj varijacija na ovu temu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog se krije u popularizaciji tropskog uređenja doma, gdje uz zelene nijanse, tamne podne površine i biljke, mnogi stručnjaci u uređenju interijera svježinu prostoru i šarm tropskih krajeva daju upravo uz pomoć ovog ukrasa neobičnog oblika. Obzirom da je ananas tropsko voće pomalo smiješnog izgleda, no itekako slatkog ukusa, poslužio je kao sjajno sredstvo otkrivanja veselog i odvažnog karaktera svakog interijera.
Osim toga, ovaj detalj za dom često dolazi po dosta pristupačnoj cijeni, vrlo lako se može transportirati iz jedne prostorije u drugu, te mijenjati svoju funkciju, zbog čega ga posebice vole millennialsi koji su skloniji promjenama i čestoj selidbi. Investirajte u ukrase u bijeloj ili zlatnoj nijansi, za luksuzan prizvuk, te ga dodajte u vašu kuhinju, dnevni boravak ili na radni stol. Inspiraciju za interpretaciju ovog trenda u domu i ovaj put smo potražili na Pinteresu.


PreviousNext

Foto: Pinterest

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno