Učinite vaš osmijeh prirodno bjeljim - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Učinite vaš osmijeh prirodno bjeljim

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
21.11.2011.

Uz Listerine® recite doviđenja zubnom plaku          Već smo bezbroj puta čuli da je osmijeh najljepši modni dodatak i da je preporučljivo smješkati se, a nekoliko puta u danu i od srca nasmijati. Preporučljivo je isključivo zato što je zdravo, te se prilikom smijanja aktivira više od 60 mišića, ali nažalost mnogi se smiju neprirodno krijući ono što osmijeh otkriva, a to su zubi.Vrijeme je da se riješite te ružne navike te pružite svojoj usnoj šupljini najbolju njegu. Sve nas muče naslage zubnog plaka koje uzrokuju hrana i piće koju svakodnevno konzumiramo, a zubni plak stvara ružne mrlje koje se jednostavno rješavaju vodicom za ispiranje usta Listerine®. Klinički je dokazano da Listerine® smanjuje plak na zubima čineći ih čišćima, ali i prirodno bjeljima! Preporučuje se da se s tom izvrsnom vodicom koja sadrži kombinaciju esencijalnih ulja eukaliptusa, metvice, timola i zimzelena, ispiru usta dva puta dnevno, a jamči se smanjivanje plaka za čak 56%.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Listerine® dopire do područja koja ne možete dohvatiti četkicom ili zubnim koncem, te ubija bakterije i pruža 24h zaštitu od plaka ako se koristi dva puta dnevno. Ispitanici tvrde da ima jaki okus „arktičkog peperminta“, stoga ako još niste koristili  Listerine® vodicu za ispiranje, njen okus bi vam se mogao učiniti vrlo snažnim, no ono što u biti Listerine® čini tako snažnim jesu esencijalna ulja koja sadrži. Ti prirodni sastojci daju snažan okus, a svojim zajedničkim djelovanjem napadaju štetne bakterije koje uzrokuju zubni plak i bolesti desni.

Istraživanja učinkovitosti Listerine® vodice za usta su vršena na temelju ispitivanja u kućnoj uporabi, na osobama s blagim do srednje izraženim gingivitisom, a evo kako u brojevima izgleda ova vodica zaslužna za ljepši osmijeh:

-          Listerine® smanjuje plak do 56% više nego samo pranje četkicom i čišćenjem zubnim koncem, 
-          Ublažava gingivitis do 21% više nego samo pranje četkicom i čišćenje zubnim koncem, 
-          Smanjuje broj bakterija te istodobno održava ravnotežu oralne flore, 
-          Pruža 24-satnu zaštitu ako se koristi u skladu s preporukama (ispiranje 2 puta dnevno), 
-          Učinkovitost dokazana u više od 30 objavljenih kliničkih ispitivanja.  

Čak dvadeset Modamo.info čitatelja će imati ljepši osmijeh zahvaljući Listerine® poklon uzorcima kojima vas darivamo, a da da biste vi bili jedan od njih, dovoljno je da LIKE-ate i ostavite komentar "Listerine" ispod ove fotografije.

Komentirati možete do 28.11.2011., a najsretniji od vas na kućnu adresu mogu očekivati Listerine® poklon uzorak za čišće zube i ljepši osmijeh.

modamo.info/Listerine® press

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno