Učinite vaš fedora šešir posebnim uz biserne perle

MODNI DODACI
11.1.2019.
U trenutcima pripremanja za poslovni sastanak, spremanja za kavu u obližnji cafe ili odlaska do tržnice, fedora šešir se nekako uspijeva ušuljati u sve naše kombinacije. Ujedno elegantan i s moći da nas čuva od kiše i vjetra, postaje modni dodatak koji će svakom izdanju dati završni statement twist. Ako želite dodatno personalizirati vaš šešir i pomoći mu da se istakne na ulicama grada, obogatite ga vječnim perlama. Na blogu HonestlyWTF.com, pronašli smo jednostavan tutorijal koji će transformirati vaš omiljeni dodatak. Uz 25 bisernih perli s dvije rupe promjera oko 12mm, trebat će vam i oko 1 metar crne rastezljive trake, ljepilo, igla i konac te škare.

sesir biseri radionica diy 06

Prvo odredite koliko će vam trake trebate shodno širini vašeg šešira. Traku ostavite mrvicu dužom od širine samog šešira te odredite gdje ćete duž iste postaviti bisere. Bisere prvo zalijepite na sam rub trake, no, lijepite njegovu bočnu stranu tako da su rupice na biserima postavljene vodoravno. Nakon što zalijepite bisere, iste ćete i zašiti za trakicu kako biste spriječili njihovo moguće ispadanje.

sesir biseri radionica diy 09

sesir biseri radionica diy 10

sesir biseri radionica diy 01

sesir biseri radionica diy 03

Traku zatim postavite na šešir, pazeći da stvarate minimalne nabore duž šešira. Sam rub traka zalijepite s par kapi ljepila te na tom mjestu zašijte još jedan biser, kako biste sakrili tragove lijepljenja.

 

sesir biseri radionica diy 04

sesir biseri radionica diy 05

sesir biseri radionica diy 02

 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: