U Nike Shopu u Sarajevu je organizirano zanimljivo modno snimanje. Pogledajte rezultate.

MODNI DODACI
22.11.2019.

Shodno predstavljanju Nike Air Force 1 Shadow tenisica, koje su, očekivano, zahvaljujući svom vibrantnom dizajnu nakon popularnosti među svjetskim IT curama, ukrale i pozornost bh.dama, pokrenut je zanimljiv modni foto natječaj u Nike Shopu u Sarajevu koji je završen u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi ljubitelji tenisica i sportske odjeće odvažnog dizajna, koji su u ponedjeljak, 18.11. posjetili Nike shop u Sarajevo City Centru u Sarajevu, imali su priliku da uživaju u pravom modnom iskustvu kakvo se može doživjeti i na snimanju editorijala i kampanja za magazine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, shop je tog dana na kratko pretvoren u mali modni studio, a priliku da iskuse jedinstveni Nike doživljaj dobile su djevojke koje su pobijedile u ovom natječaju koji je organizirani na Instagramu.

Pobjednice natječaja su kao nagradu dobile priliku da postanu nove Shadow djevojke, po uzoru na Ernu Saljević (Diva is Back), manekenku Sarah Čerkez i mladu umjetnicu Ajlu Pustahija koje su i prije nekoliko dana kroz foto kampanju pokazale šarm Nike Air Force 1 Shadow tenisica.
Zahvaljujući timu profesionalnih stilista, frizera, šminkera i fotografa, Amila Crvenjak, Anastasija Dunjić i Džejna Ćulov su, odlično raspoložene i bez imalo treme, poput pravih profesionalaca uradile set modnih fotografija, nalik na one koje su korištene za globalnu kampanju.

Amila Crvenjak

Podršku djevojkama, koje su se te večeri našle u ulozi modela, pružale su Erna, Sarah i Ajla, kao i tim iz Ladies In magazina.
Za outfite se pobrinuo Zlatan Džumhur, a dok je za njihovu frizuru i šminku bila zadužena vizažistkinja Sara Visintin.

Anastasija Dunjić

Njihovi korisni savjeti, ali i sjajna atmosfera koja je vladala među cijelim timom, doprinijeli su da se djevojke osjećaju kao prave zvijezde, dok su one svojim stavom i samopouzdanjem pokazale da su potpuno zasluženo stekle titulu Shadow djevojke.
Pored atraktivne garderobe, must have bile su i Nike Air Force 1 Shadow, tenisice koje su svojom inovativnošću osvojile cijeli svijet.

Džejna Ćulov

MODNI DODACI , 22.11.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike