Isprobali smo ove tutoriale za pakovanje poklona i imamo dobre vijesti - rade! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Isprobali smo ove tutoriale za pakovanje poklona i imamo dobre vijesti - rade!

Tekst:

Emina Smaka

BONJOUR.VOLI
23.12.2021.

Blagdani su sve bliže, a s njima dolazi i darivanje poklona našim najbližim, a svaki pažljivo odabran poklon zaslužuje da bude lijepo upakovan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki od nas uživaju u procesu pakovanja poklona skoro s istim entuzijazmom kao i darivanje samog poklona, ali većina jednostavno čeka posljednji čas, te su u potrazi za jednostavnim i brzim načinom pakovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledajući prave profesionalce kada je ovaj dio u pitanju, na prvu vam se može učiniti da je tako lako upakovati poklon na zanimljiv način, međutim kada i sami isprobate vidite da je to teže nego ste mislili.

Ne brinite, uz nekoliko pokušaja uspjet ćete kreirati pakovanja kao sa fotografija, a za vas koji nemate toliko strpljenja, postoje mnogi trikovi i savjeti za jednostavno pakiranje.

Foto: Pexels.com

Pripremili smo nekoliko videa uz koje ćete lako napraviti najljepša pakovanja i dekoracije poklona, a tu se nalaze i trikovi za trenutke kada imate manje papira nego što je potrebno.
Inspirišite se videima u nastavku i sretno blagdani!

 

@audpoe

Reply to @gabfrohlich thinking outside the box on this one…😉 ##giftwrapping##gifting##wrapping##wrappinghacks##howto##socks

♬ Elf - Main Theme - Geek Music
@audpoe

Reply to @_cookie_o hopefully this works! Let me know! If not, I’ve got one more idea. ##giftwrapping##wrapping##gifting##gift##howto##wrap

♬ Deck the Halls - Christmas
@audpoe

Welcome December ❄️ using some of my wrapping paper scraps to wrap sweets for under the tree. ##giftwrapping##gifting##wrapping##wrappinggifts##howto

♬ Jingle Bell Rock - Christmas

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno