Posljednji makeup trendovi inspirisani su jarkim bojama. Mi smo izdvojili favorite! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Posljednji makeup trendovi inspirisani su jarkim bojama. Mi smo izdvojili favorite!

Tekst:

Nevena Divčić

MAKEUP
22.8.2023.

Volimo makeup u zemljanim tonovima i znamo da nam dobro stoji neovisno o boji očiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Siguran je izbor za dnevni i noćni makeup. Odgovara uz skoro sve boje ruža i divno upotpuni odjevne kombinacije. Super, hajde da sada pokušamo nešto novo. Trend jarkih boja u makeup lookovima je sve popularniji. Boje nikad nisu izgubile svoju popularnost u svijetu ljepote, ali su zahvaljujući seriji Euphoria dobile novu dimenziju. 

 Makeup look u boji nije rezervisan samo za ljubitelje šminke koji imaju dar za šminkanje i vještu, preciznu ruku. Ako želite osvježiti svoju makeup rutinu bojama, bilo da je riječ o dnevnim varijantama ili glamuroznom izgledu postoje jednostavniji načini. Dnevni makeup možete osvježiti eyelinerom u nekoj boji. Odlučite se za plavi ili roza cat eye. Sjene za oči u zemljanim tonovima pokušajte zamijeniti bojom uz koju će vaše oči još više doći do izražaja. Provjerite efekat koji ljubičasta boja postigne na zelenim ili plava na smeđim očima.

 Osim toga, dodavanje boja u makeup look ne mora se nužno odnositi samo na ruž za usne ili oči. Rumenilo je često zapostavljeni prijatelj svakog makeup looka.

 Dodatna inspiracija za makeup u boji

 

@yhkayla I’m obsessed with how this came out😍 Blue eyeshadow everyday💙!! #funeyemakeup#easyeyelook#colourfuleyeshadow#grwm#getreadywithme♬ When I'm in Your Arms - Cleo Sol

***
Naslovna fotografija: @lucyhale 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno