3 trenda koja će obilježiti vjenčanja u 2023. godini - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 trenda koja će obilježiti vjenčanja u 2023. godini

Tekst:

Ana Rotim

VJENČANJA
8.1.2023.

Nova godina donosi mnoštvo zanimljivosti kada je riječ o vjenčanima, posebice fokusiramo li se na trendove i dodatke koji će obilježiti nadolazeće mjesece. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, kako to obično biva posljednji dani stare godine vrlo često nagovijeste ono što ćemo nesvjesno priželjkivati i birati tijekom nadolazeće sezone. Tako i ovog puta nismo ostali uskraćeni za neke cool ideje i trendove koji su već pod radarom brojnih budućih mladenaca. Počevši od cvijeća u raskošnoj paleti boja, pa sve do looka inspiriranog princezom Grace Kelly, trendovi u 2023. godini izgledaju veoma zanimljivo stoga kako bismo otkrili što nas čeka kroz naredne mjesece u nastavku donosimo vodič 3 vodeća trenda. 

Cvjetni aranžmani u raznim bojama

Cvjetni aranžmani oduvijek kradu pažnju na svečanim događajima, a kroz 2023. najčešće ćemo ih viđati u različitim bojama. Buketi napravljeni od kombinacije nježne boje plave, zelene, puder ružičaste, kao i one hot pink obilježit će vjenčanja i dati posebnu dozu romantike.

 


Grace Kelly bridal look

Nije tajna da je tijekom godina haljina koju je Grace Kelly nosila na vjenčanju bila inspiracija za brojne dame poput Kate Middleton i Jasmine Tookes. Vjenčanica koju je dizajnirala kostimografkinja Helen Rose i dan danas je želja brojnih mladenki, stoga nas ne iznenađuje da su upravo haljine inspirirane tim dizajnom postale jedne od najtraženijih za 2023. godinu. 

 Široke torte

Torta Saint-honoré popularna je francuska slastica, a sudeći po prvim naznakama ta torta postat će jedna od najtraženijih tijekom ove sezone vjenčanja. Riječ je o torti bez katova, što znači da treba biti veoma široka kako bi svi uzvanici mogli uživati u slastici. 
Ove torte popularizirao je slavni pariški slastičar Cedric Grolet koji je na svojim društvenim mrežama često objavljivao ovu tortu za vjenčane zabave, stoga je vrlo brzo postala viralni trend.  

 

* * *
Naslovna fotografija: @thewed

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno