Trend report: 5 jesenjih modnih trendova koje trebate znati - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Trend report: 5 jesenjih modnih trendova koje trebate znati

Tekst:

Emina Smaka

MODNE VIJESTI
17.9.2021.

Jesen možda u kalendaru nije još krenula ali vrijeme vani kaže drugačije, s toga je vrijeme da se uputimo u jesenje trendove ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle jeseni smo bili sretni pri nošenju casual kombinacija poput trenerki, tenisica, dukserica i denim hlača a ove godine smo se zaželjeli kreativnijih kombinacija tako da jesenji trendovi prate te želje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo navikli svake jeseni paleta boja se sastoji od tamnijih nijansi poput plave, bordo i tamno zelene, međutim ove jeseni će se zadržati i jarke boje samo u nešto zagasitijim varijantama, pa čak će i boja lila biti popularna.

Denim se i ove jeseni vraća, a poželjne su i kompletne kombinacije od denima

Odijela u kombinaciji sa prslucima i kaputima su veliki trend ove jeseni, a tene i štikle zamijenite mokasinkama i loafericama.

20te i 80te se vraćaju kroz jesenji trend ispunjen šljokicama. Interesantan i razigran trend koji nas očekuje ove jeseni, unijet će dozu raskoši u jesenje kombinacije.

Osjetljivi i delikatni materijali poput čipke i svile i haljina inspirisanih spavačicama će se nastaviti i kroz jesenje trendove

Jedva čekamo vidjeti vaše jesenje kombinacije inspirisane ovim trendovima, a možete ih podijeliti s nama uz #DoYouBonjour

* * * 

Naslovna fotografija: @victoriabeckham 
Tekst: Emina Smaka 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno