Trend koji volimo: Otvorene police u kuhinji

INTERIJERI
16.5.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste razmišljali o zamjeni klasičnih visećih ormarića u kuhinji, otvorene police su šarmantan odabir uz koji ćete u potpunosti transformirati prostoriju, a lijepo se uklapaju i u manje, ali i veće kuhinje.

Ono što je važno istaknuti jeste da su vam uz ove police svi kuhinjski uređaji i pribor na dohvat ruke te su samim time i izloženi prašini. No, ako na police dodate predmete koje svakodnevno koriste, ne trebate brinuti o tom elementu. Također, važno je pripaziti da police ne stavite preblizu štednjaka kako ne bi bile izložene masnoći. 

Kada je u pitanju sam stil polica, možete birati jednostavne drvene, metalne, bijele, crne, iza njih zalijepiti tapetu kako biste ih ih vizualno odijelili od ostatka prostora..., opcija je bezbroj. Prije konačnog odabira, obratite pozornost da birate materijale i nijanse koji se uklapaju u stil uređenja vaše kuhinje.Pazite da sadržaj polica bude uredan, a uz posuđe, možete na police dodati i omiljene vaze, kuharice i druge sitne detalje koji će osvježiti i dati dodatnu toplinu kuhinji. Sam decor mijenjajte ovisno o raspoloženju i kreirajte sasvim novu vibru u prostoru. Još jedan sjajan razlog zašto vjerujemo da će se ovaj trend dugo zadržati u našem domu.


 

INTERIJERI , 16.5.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno