Bonjour.preporuka: Idealan poklon za Dan zaljubljenih se krije u kolekciji ovog brenda - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Bonjour.preporuka: Idealan poklon za Dan zaljubljenih se krije u kolekciji ovog brenda

Tekst:

Emina Smaka

BONJOUR.VOLI
4.2.2022.

Mi na Bonjour.ba smo odlučili da slavimo ljubav cijeli mjesec, te smo pripremili mnoštvo sadržaja upravo s ovom, omiljenom nam, tematikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Krenuli smo u potragu simpatičnih poklona za zaljubljena, a prva stanica su nam brendovi sa #MadeInBiH etiketom. Ljubav znači i pružiti podršku domaćim brendovima! Kod jednog takvog brenda zvanog 'Trebaš tanjur' koji nas nerijetko oduševi svojim kreativnim idejama, smo pronašli i njihovu novu kolekciju za Valentinovo. Kolekcija se sastoji od 3 zanimljivo dekorisane i ručno rađene šoljice. Tu ćete pronaći one s ručkicom u obliku srca, tačkastu šoljicu s izbočenim srcem, te šoljicu ukrašenu simpatičnim, mini srcima. 

 Šoljice dolaze u 3 veličine: espresso, cappuccino i najveća šoljica za čaj. Pored ovih komada iz nove kolekcije, idealan poklon se krije i u njihovoj, sada već prepoznatljivoj, šoljici s natpisom 'Volim te' koji se krije na dnu šoljice. Set od 2 šoljice ' Za nju i njega' se također čini kao simpatična opcija za parove. U nastavku pogledajte o kakvim se šoljicama radi. 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @trebastanjur 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno