Četiri vruća editorijala Mirande Kerr - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Četiri vruća editorijala Mirande Kerr

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
1.6.2010.

Miranda Kerr se odlučila posvetiti poslu proteklih mjeseci, te je snimila četiri editorijala koja doslovno pršte seksipilom. I ne samo to, supermodel je napisala i knjigu naslova Cijenite sebe koja će se na tržištu naći krajem godine, a kojom se trudila ispraviti iskrivljenu sliku o ženskoj ljepoti koja vlada u svijetu. No, vjerovali ili ne, ona i pored svega toga ima svojih nesigurnosti. "Želim ohrabriti žene da prihvate svoju individualnost. Možda mislite da je meni lako o tome pričati, ali svi mi imamo svojih nesigurnosti. Važno je da ih, kao žene, prebrodimo i dopustimo našim talentima da se pokažu u punom sjaju", izjavila je. A kako Miranda izgleda u editorijalima za američki Elle, Numero, GQ i i-D pogledajte u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

 

U lipanjskom izdanju američkog magazina Elle Miranda je dobila ulogu glamurozne vamp žene. Stilist Samuel François je stoga za editorijal naziva Body Language odabrao odjeću sa potpisima Prada, Ralph Lauren, Calvin Klein, Giambatista Valli i sl.. Imena su to koja garantiraju ciljani glamurozni look. Za fotografiju je zaslužan Mariano Vivanco.

 

 

 

 

 

 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

 

 

 

Magazin za muškarce GQ je za Victoria's Secret anđela osigurao naslovnicu lipanjskog izdanja. Unutar korica se pak našao editorijal u kojem je Miranda pokazala sve u bijelom donjem rublju, bikiniju i bijelim samostojećim čarapicama. Ulogu fotografa je dobio nizozemski fotografski duo Inez & Vinoodh.

 

 

 

 

 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

 

 

 

 

Ljetno izdanje magazina i-D ponudilo je još jednu kolaboraciju fotografa Willyja Vanderperrea, stilista Oliviera Rizzoa i Mirande Kerr kao modela. Radnja je smještena negdje izvan gradske vreve, a Miranda vam se učini pomalo neprepoznatljiva. Razlog tomu su izbijeljene obrve, zbog kojih je njeno lice dobilo posve novu dimenziju. U editorijalu nosi odjeću Miu Miu, Prada, Levi's, Comme des Garçons i dr.

 

 

 

 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

 

 

 

 

 

Za 114. izdanje modnog magazina Numero fotograf Greg Kadel inspiraciju je pronašao u pričama o katoličkim školama koje vode časne sestre. No ako mislite da je njegov cilj bio uraditi nevini editorijal, varate se. Fotograf je odlučio šokirati i pogirati se s blasfemijom, te je pokazao svoju maštariju o pomalo nastranoj katoličkoj školi u kojoj časne sestre nose minice i ljube se sa školarkama, koje pak u vrućim hlačicama sviraju violončelo na satu glazbenog. Za styling je zaslužna Patti Wilson, dok je Miranda za ovu prigodu kosu posvijetlila u crvenkasto-plavu nijansu.

 

 

 

 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

 

 

 

 

A.S.

 

 

 

 

 

 

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno