TikTok preporuka: Ovo su najbolji zimski parfemi - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

TikTok preporuka: Ovo su najbolji zimski parfemi

Tekst:

Ana Rotim

BEAUTY SAVJETI
5.1.2023.

I dalje smo u najhladnijem razdoblju iako temperature tako ne pokazuju. Stoga smo poželjeli istražiti koji su to parfemi koje dame biraju tijekom ovih zimskih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, u skladu sa sezonom birat ćemo nešto intenzivnije mirise koji ostavljaju upečatljivi trag i kada su temperature iznimno niske. I upravo zato kako bismo odabrali one provjerene, prepustili smo se u ruke djevojaka koje rado recenziraju i testiraju mirise.

 Nakon što smo posljednjih dana otkrili zbog kojih parfema ćete dobiti najviše komplimenata, te podijelili najtraženije parfeme brenda ZARA ovih dana na društvenoj mreži TikTok pronašli smo zanimljiv popis zimskih parfema koji ostavljaju mirisni trag na vašoj koži. 

Na popisu su se našli parfemi Mon Guerlain brenda Guerlain, zatim Grand Soir brenda Maison Francis Kurkdjian, unisex parfem Slow Dance brenda Byredo, prepoznatljivi Lost Cherry brenda Tom Ford, kao i Fleur Musc brenda Narciso Rodriguez. Parfemi su obogaćeni različitim mirisima pa su se tako na popisu našli oni cvjetnih, ali i drvenih nota što znači da će ova lista poslužiti različitim stilovima.

 

 

@dessyxm What Are Your Winter Compliment Getters? #winterperfume#mostcomplimentedperfume#perfumes#perfume#perfumetiktok#perfumetok#fragrance#fragrances#fragrancetiktok#fragrancetok#franciskurkdjian#lostcherry#byredoperfume#monguerlain♬ BILLIE EILISH. - Armani WhiteJe li se vaš omiljeni parfem našao na ovoj listi?

* * *
Naslovna fotografija: @mariafrubies 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno