TikTok preporuka: Ovo su parfemi zbog kojih ćete dobiti najviše komplimenata - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

TikTok preporuka: Ovo su parfemi zbog kojih ćete dobiti najviše komplimenata

Tekst:

Ana Rotim

BEAUTY SAVJETI
8.12.2022.

Kupovina i izbor omiljenih beauty proizvoda katkad zahtjeva posebnu istragu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kada je riječ o parfemima mnogi od nas su veoma izbirljivi stoga često volimo pogledati recencije i preporuke stručnjaka, ali i strastvenih kolekcionara. Stoga, nakon što smo izdvojili Zara parfeme koji mirisom neodoljivo podsjećaju na one luksuzne ovog puta naša lista je drugačija. Naime, listajući društvene mreže primjetili smo zanimljivu listu parfema za koje dame dobiju najviše komplimenata. 

U gomili zanimljivih videa naš izbor povjerili smo Demi Rawling, dami koja društvenim mrežama redovno snima recenzije popularnih parfema, ali i mirisnih noviteta.


Parfemi koji su na mreži TikTok dobili odlične recenzije


Demi ima bogatu kolekciju parfema, a na svom profilu izdvojila je one za koje je dobila najviše komplimenata. Gledajući listu od 9 parfema primjetili smo da većina onih koje je Demi istaknula su unisex s nježnim cvjetnim notama. Na listi su se našli sljedeći parfemi: 
La Capitale by Xerjoff, Poets of Berlin by Vilhelm Parfumerie, Musc Noir Rose For Her by Narciso Rodriguez, Shiseido Zen, Vibrato Sospiro, Ôud Bouquet by Lancôme, Side Effect by Initio, Nefs by Nishane te Arabians Tonka by Montale, a više detalja otkrijte u videu u nastavku.

 

@demi.rawling Some of my most complimented 🔥 #fyp#fypシ#perfumes#viral#fragrance♬ Way down We Go - KALEOJe li se vaš omiljeni parfem našao u ovoj kolekciji? 

* * *
Naslovna fotografija: Pexels

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno