Kako uštedjeti na prostoru dok slažete odjeću? Posudite trikove od ove dame. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kako uštedjeti na prostoru dok slažete odjeću? Posudite trikove od ove dame.

Tekst:

Ana Rotim

DIZAJN SAVJETI
23.3.2023.

Ako ste pak nekad zalutali na #cleantok odnosno dio društvene mreže TikTok rezerviran za organizaciju i čišćenje sigurni smo da ste zabilježili najmanje jedan koristan savjet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Taj popularni hashtag naveo nas je baš u ovo vrijeme reorganiziranja spavaće sobe, posebice ormara, da zavirimo u videozapise gdje ćemo pronaći savjete za uštedu prostora. Bez obzira je li riječ o većem ormaru ili pak ladici za modne dodatke često poželimo pronaći način kako što više artikala rasporediti tako da prostor izgleda uredno i organizirano. 


Foto: Pexels


Odgovor na izazove, ali i određene nedoumice oko organizacije prostora otkrila je Courtney Smith Broadhead koja se krije iza profila @keepitsimplesparkles. Na svojim društvenim mrežama za više od 280.000 pratitelja ona dijeli korisne savjete za organizaciju i uređenje prostora, a našu pažnju ukrala su dva veoma popularna videa. Naime, Courtney je na svom TikTok profilu otkrila kako najlakše složiti određenu odjeću kako biste uštedjeli prostor u ladici. 

 

@keepitsimplesparkles Let’s #organize your #pants#drawer#simpletips#organizedhome#organized#closetgoals#drawergoals#organizingtiktok#organizingtips#lifehacks#fyp♬ Love Grows (Where My Rosemary Goes) - Edison Lighthouse
@keepitsimplesparkles Let’s #organize my #sockdrawer in this #simple way! #simpletips#organizedhome#drawergoals#organizingtiktok#organizingtips#lifehacks#sockgoals♬ Levitating - Dua LipaSigurni smo da će ovi trikovi dobro doći tijekom proljetnog preuređenja.

* * *
Naslovna fotografija: Pexels 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno