Saznali smo gdje u BiH možete pronaći popularne i pristupačne The Ordinary pudere - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Saznali smo gdje u BiH možete pronaći popularne i pristupačne The Ordinary pudere

Tekst:

Ana Rotim

MAKEUP
26.4.2023.

Proizvodima za njegu kože, ali i baznim makeup proizvodima brend The Ordinary stekao je zavidnu reputaciju među beauty entuzijastima i stručnjacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Riječ je o brendu koji je prije nešto više od desetak godina nastupio na beauty scenu, a koji je pristupačnim cijenama i kvalitetnim proizvodima brend vrlo brzo ukrao pažnju zaljubljenica u svijet ljepote. Tako smo porastom popularnosti ovog brenda prije par godina o njemu pisali, a danas njihove proizvode možete pronaći na policama trgovačkog lanca Crvena jabuka.

Naime, već prošlog tjedna ljubitelje spomenutog brenda oduševila je vijest da je od sada moguće pronaći The Ordinary tekuće pudere u ponudi Crvena jabuka marketa u Sarajevu. Radi se o puderima lagane teksture koji ostavljaju ugodan osjećaj na koži, a u sebi kriju i zaštitni faktor 15.

The Ordinary Coverage puderi ne sadrže kemijske filtre, ni nanočestice zbog čega mnogi beauty stučnjaci ističu da su odličan bazni proizvod za svakodnevno korištenje. Sudeći po sastojcima, ovi puderi odgovarat će svakom tipu kože. 

Jeste li već isprobali ove pudere i ako da koji su vaši dojmovi?


Foto: Pexels

* * *
Naslovna fotografija: @beautyfancy.al

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno