Otkrili smo dizajnerski trik za trendy interijere. Unesite ovaj detalj u dom. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Otkrili smo dizajnerski trik za trendy interijere. Unesite ovaj detalj u dom.

Tekst:

Arijana Bošnjak

DIZAJN SAVJETI
11.2.2024.

Teorija koja je postala viralna na TikToku u interijere donosi dozu energije i originalnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Dizajnerica interijera, Taylor Simon, donosi jednostavan pristup estetici interijera. Jedan jednostavan trik koji svatko može primijeniti, potpuno će transformirati svaki prostor.


Foto: @houseonthecorner_16Taylor na društvene mreže donosi teoriju neočekivane crvene (unexpected red theory). Ovaj koncept podrazumijeva to da u svoj prostor unesete bilo kakav predmet crvene boje koji tu ni po čemu ne pripada, bez obzira na dimenzije. Poanta je u tome što je crvena boja jako intenzivna i privlači pozornost kakvim god bojama da je okružena.

Predmet u interijeru, u bilo kojoj crvenoj boji, uklopit će se kao upečatljiv kontrastni moment koji neće se neće kositi sa okruženjem, a pri tome će unijeti dinamiku i energičnost.

 Slika na zidu bit će jednako upečatljiva kao i velika sofa ili fotelja u ovoj vibrantnoj boji. Što god birali, sigurni smo da će fokus prostorije biti na tome, što će neočekivano prostor učiniti još više povezanim i skladnim.

 Kupatilo ćete u trenutku osvježiti i učiniti pravim dizajnerskim prostorom uz odvažni crveni umivaonik ili zrcalo s crvenim okvirom, a kuhinju možete začiniti crvenim stolicama. Ova boja je idealan izbor za kuhinju jer otvara apetit i samim time potiče na kuhanje. 


Foto: @graziaindia

Foto: @samanthaefaellaZa spavaću ili dnevnu predlažemo jednostavne crvene jastuke ili lampu s crvenim abažurom koji će kreirati cozy ambijent.


Foto: @graziaindia

Foto: @graziaindia

* * *
Naslovna fotografija: @houseonthecorner_16

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno