Tenisice koje će svaki ležerni look učiniti znatno zabavnijim

MODNI DODACI
31.10.2019.

Ova jesen će biti u znaku kolorističnih tenisica iz kojih se nećemo skidati cijele jeseni!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u svakodnevnici koja donosi nešto monotoniju kombinaciju boja u našim izdanjima i tmurne dane, najbolji način za pokazati vedar duh, statement stav i obojati dan u omiljene nijanse jest odabir modnih dodataka koji ne mogu proći nezamijećeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tenisice su istovremeno chic i moderne, daju svakom looku dodatnu ležernost, a udobnost koju nose sa sobom, dodatan je motiv da i ove jeseni biramo elegantnu estetiku koja spaja opuštenost i cool dizajn. Model koji na tako zabavan način kombinira prepoznatljivu siluetu i cool estetiku, upravo su nove Nike Air Force 1 Shadow tenisice.

 Cipele su to koje na najbolji način odražavaju želje svake žene kada govorimo o detaljima i dizajnu. Nike Air Force 1 Shadow predstavljaju nešto jedinstveno, a ipak dobro poznato i prepoznatljivo.

ŠTO JE BILA INSPIRACIJA ZA NAJFOTOGENIČNIJE TENISICE OVE JESENI?

Inspiracija za dizajn novih Nike Air Force 1 Shadow ženskih tenisica, koje odlikuje dvostruko više detalja i slojeva, bile su žene koje su u svojim zajednicama pokretači promjena – one koje se ne ustručavaju da budu predvodnice ka boljem i ljepšem svijetu.


Baš zato i ovaj model u prvi plan stavlja detaljno osmišljene elemente koji na savršen način spajaju eleganciju i prekomjernu naglašenost primjetnu na prvi pogled.

ULIČNA MODA OBOGAĆENA SUPER UDOBNIM I SUPER ZABAVNIM NIKE AIR FORCE 1 TENISICAMA

Ni funkcionalnost patika nije izostala – nešto viši međuđon pruža im još moderniji izgled, dok jezgrovit đon patiku čini lakšom i udobnijom za nošenje.  
Nike Air Force 1 Shadow ženske tenisice možete pronaći u BUZZ trgovinama, kao i online.

Ne propustite priliku da među prvima ponesete New Wave of Women’s Force 1s tenisice koje neće proći nezamijećeno.

MODNI DODACI , 31.10.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike