Jeste li spremni za povratak tankih obrva na beauty scenu? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Jeste li spremni za povratak tankih obrva na beauty scenu?

Tekst:

Nevena Divčić

MAKEUP
17.1.2024.

Beauty trendovi 90ih godina, iako su malo tiši, nikada nisu napustili ni pozornice ni backstage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Od filmova do modnih revija, editorijala i makeup looka koji svakodnevno kreiramo, čak i onda kada cjelokupan izgled nije ciljano kreiran s idejom pristupa ljepoti na isti način kao i edgy 90ih, detalje ćemo uvijek primijetiti. Tamna olovka na usnama, metalik sjena na očima i naravno – tanke obrve.

 


Foto: @wolfiecindySa modnih pisti i crvenog tepiha u beauty rutinu

Ovo je jedan od onih beauty trendova koji izazivaju podijeljena mišljenja i reakcije. Jedan dio beauty entuzijasta ih voli, no drugi tim koji igra za bushy Brooke Shields i Frida obrve često ne želi ni pogledati u ovom smjeru. No, tanke obrve iz 90ih su tu da ostanu.


Foto: @nikki_makeup
 


Predstavljaju simbol minimalizma i sofisticiranosti, ali savršeno se uklapaju i u grungy estetiku. Pamela Anderson, Drew Barrymore, Gwyneth Paltrow i Kate Moss nosile su ih s ponosom, dok su nam Spice Girls urezane u pamćenje s tankim obrvama. Ovisno o tome kakav je bio cjelokupan izgled i vibe, obrve su ga pratile.


Foto: @claudiu.burcaDanas ovaj trend u novu eru ljepote donose modeli i popularne celebrity dame poput Belle Hadid. Bilo da je ovo trend koji želimo isprobati na sebi ili ne, moramo priznati da nas ne ostavlja ravnodušnima i da svi imamo nešto za reći. Jeste li se barem jednom zapitali kako bi na vama izgledale?

* * *
Naslovna fotografija: @wolfiecindy

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno