Kosa kakvu želimo: Zdrava i bujna kao kod glumice Sydney Sweeney - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kosa kakvu želimo: Zdrava i bujna kao kod glumice Sydney Sweeney

Tekst:

Arijana Bošnjak

KOSA
16.1.2024.

Sydney Sweeney je mlada hollywoodska senzacija i miljenica Gen Z i milenijalaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nakon uspješnih uloga u serijama Euphoria i White Lotus, Sydney je postala jedna od najtraženijih glumica, posebno nakon što je dobila dvostruku nominaciju za Primetime Emmy. Osim toga, prepoznata je i kao modna ikona koja je osvojila mlađe generacije svojim šarmom i zaigranim stilskim izričajem.


Foto: @sydney_sweeneyUz šarm i intrigantne modne kombinacije, pažnju plijeni i njena duga, bujna i zdrava kosa u toplom blonde tonu, koja je postala njen zaštitni znak. To je karakteristika koju je primijetio i francuski brend Kérastase te su Sydney Sweeney učinili ambasadoricom brenda.

 Kérastase, poznat po visokokvalitetnim proizvodima za njegu kose i inovativnim tretmanima, u glumici su prepoznali savršenu predstavnicu brenda. Ovo je kolaboracija koja simbolizira moderno shvaćanje ljepote, jer Sydney je prepoznata kao prava kameleonka, kako na srebrnom platnu, tako i na crvenom tepihu. Stoga, ne čudi što je svoje poslovne kolaboracije proširila i na beauty svijet.

 Tako je djevojka koja je postala ikona mode, a posebno Miu Miu estetike, preko noći postala i zvijezda beauty svijeta kroz kolaboraciju s brendom Kérastase te postala inspiracija za valove u kosi kakve stavljamo na wish listu. 

* * *
Naslovna fotografija: @sydney_sweeney

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno