Svi pričaju o novom izdanju talijanskog Vogue magazina koje je posvećeno životinjama!  - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Svi pričaju o novom izdanju talijanskog Vogue magazina koje je posvećeno životinjama! 

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
6.1.2021.

Kreativno vodstvo talijanskog Vogue magazina već desetljećima odgovara na zahtjeve tržište i progovara o problemima s kojima se nosi (globalna) modna scena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz tekstove, fotografije i naslovnice propitivali su pitanja koja se tiču svih nas. Kroz svoj primjer pokazali su da su spremni za promjenu i napredak. 
I ovu godinu započeli su odvažno, kreirajući 'the animal issue' i dajući životinjama medijski prostor i pažnju koja im treba.

Ovog smo puta željeli da životinje posude naš fizički i digitalni prostor - da nas prisile da obratimo pozornost, nakon mjeseci provedenih kod kuće, na prirodnu dimenziju, na izvanrednu okolinu koju tragedija pandemije sigurno nije učinila manje hitnom temom i onome što nas je godina iza nas naučila: vrlo trivijalno, da se svijet ne vrti oko ljudi “. – napisao je Emanuele Farneti kao uvod u editorijal posvećen životinjama koji je objavljen u novom broju. Magazin će se na policama naći sutra 7.1., a dolazi sa 7 različitih naslovnica koje prenose ljepotu životinjskog svijeta. Ne sumnjamo da će ovaj potez modnog magazina potaknuti brojne diskusije i dodatno usmjeriti pozornost na temu o kojoj će se vjerujemo sve više pričati u mjesecima pred nama. 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno