Sve što trebate znati o jesenskom makeoveru balkona i kreiranju hygge kutka

BONJOUR.CLUB
7.10.2018.
 Iako nam polako stižu hladniji i kišoviti dani, to ne znači da ne možete uživati u trenutcima opuštanja na vašem balkonu. Uz mali makeover prostora, balkon i dalje može ostati mjesto za druženje i punjenje baterija.Jer, ispijanje omiljenog čaja ili tople čokolade dobije sasvim novu dimenziju kada pod dekicom uživate u pogledu i svjetlosti svjećica.Kako biste i u danima koji slijede iskoristili svu čar vanjskog prostora i kreirali hygge kutak u domu, vodite se ovim smjernicama.


#DODAJTE VUNENU DEKICU
Ona će vam dati instant topao ugođaj, ali i pomoći vam u kreiranju zone ugode na nešto hladnijim temperaturama. Osim toga bit će lijepo estetsko rješenje za balkon. Jednostavnu ju prebacite preko komode za sjedenje ili ih posložite u pletene košare.

 

dekica


#DODAJTE ZAŠTITU OD KIŠE
Važno je da je vaša oaza zaštićena od vremenskih neprilika, bilo da birate drvene roletice ili zavjesu od vodootpornog materijala koju možete pomicati po potrebi.

 

zastita od kise


#AMBIJENT UPOTPUNITE LAMPICAMA I SVIJEĆAMA
One provjereno potiču dobro raspoloženje i stvaraju slavljeničku atmosferu.

lampice

#DODAJTE PAR UKRASA SIMBOLIČNIH ZA GODIŠNJE DOBA
Par bundeva, češeri, vaza sa sezonskim cvijećem, kestenje dodano u male teglice – obojite vaš balkon u nijanse tipične za ovo godišnje doba.

ukrasi

#KOŠARE NEKA BUDU FUNKCIONALAN I PRAKTIČAN UKRAS
One su sjajan način da ih iskoristite za skladištenje stvari te da što više oslobodite pod i stvorite vizualno veći prostor. Osim toga, elegantan su detalj koji daje rustikalan šarm.

kosare

 

Za dodatnu inspiraciju, posudite neki i od ovih trikova koje smo pronašli na Pinterestu.

PreviousNext

Foto: pinterest.com

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: