Znamo najpoželjnije modele naočala za proljeće. Izaberite idealne za vaš oblik lica. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Znamo najpoželjnije modele naočala za proljeće. Izaberite idealne za vaš oblik lica.

Tekst:

Arijana Bošnjak

STILSKI SAVJETI
21.3.2024.

S dolaskom proljeća radujemo se izmjeni garderobe, prelasku na laganije komade, ali i modne dodatke koji će definirati te toplije dane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Dodatak koji nas prati kroz čitavu godinu su sunčane naočale. Iako se omiljeni modeli ne mijenjaju ovisno o sezoni te omiljene koje imamo nastavljamo nositi, s toplijim temperaturama pojavljuju se i modeli koji će idealno pratiti lagane proljetne kombinacije.

 Društvene mreže preplavile su modne insajderice koje postavljaju nove modele sunčanih naočala na listu favorita street style scene. Iako je mnoštvo onih kojih se neodoljivo uklapaju u nadolazeće trendove u odjeći i obući, nama su pažnju privukla 3 modela među kojima svi mogu pronaći onaj koji savršeno ide s različitim crtama lica.


Foto: @milicaa_22_Predimenzionirani okvir i stakla u boji

Veliki okvir koji je vjerojatno dobio na popularnosti s populariziranjem grandpacore stila, osvojio je prave modne znalce. Osim toga, ističu se i po staklima u zagasitim tonovima žute ili narančaste i tako upotpunjavaju priču o šarenilu koje nas čeka na proljeće.

 Klasične crne sa zaobljenim okvirom

Neizostavne u svakoj kolekciji, klasične naočale s crnim zaobljenim okvirom vječni su statement o stilu i profinjenost, a svojim tamnim staklima doprinose i misterioznosti u vašem looku.


Foto: @selkolas

Foto: @sobalera

Foto: @lisaifi

Foto: @elaisayaMini metalik okvir raznih oblika vraća se na velika vrata

Za one koji traže unikatan okvir koji neće dominirati lookom, stvoreni su mini okviri s metalik odsjajem. Cat – eye oblik, okrugle, kvadratne… što god birali, autentičan stil je zagarantiran uz ovakve modele.

 

* * *
Naslovna fotografija: @enaluna
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno