Kako kreirati neodoljiv dekor sa suhim cvijećem? Imamo par simpatičnih prijedloga.

INTERIJER I DIZAJN
4.10.2020.

Deveti mjesec je možda tek izmaknuo iz vida, ali čini se da u trenutku kad nam je kalendar prešao u novi mjesec, sve što možemo učiniti je razgovarati o jeseni i njenim čarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ovo doba godine poklanja mnoštvo zanimljivih i inspirativnih stvari, od toplih jesenskih džempera, vruće čokolade i svih ostalih zabavnih sezonskih aktivnosti koje će se redati sljedećih nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste ljubiteljica interijera i dekorisanja, tada ćete znati da je ovo doba godine izvrsno i za sezonsko ažuriranje vašeg doma.

Foto: @deborahcoimbra

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by With Flourish (@with_flourish) on

Foto: @native_poppy

Praktičan i lijep vid dekoracije je suho cvijeće koje osim estetskog ugođaja dodaje i malo teksture dekoru. Buketi suhog cvijeća će u svaki prostor unijeti šarm i vedrinu te kreirati toplu i umirujuću atmosferu. Cvijeće možete dodati u jednu vazu ili više njih, a jako lijepo će izgledati i kombinacija dva ili više vrsta cvijeća. Ukoliko želite da cvijeće traje što duže odlučite se za eukaliptus, pšenicu i pamuk. Suho cvijeće vezano za  obruč  lijepo  izgleda zakačeno na prozoru ili zidu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Floral Art & Homewares (@terraandtassel) on

Foto: @nikau.flora

Foto: @jannelford

Foto: @sunny.lifestyle

Još jedan pomalo neočekivan i divan način izlaganja vašeg omiljenog suhog cvijeća jesu staklenke ili mali terarijumi. Sviđa nam se ideja nježne smeđe, ružičaste i bijele kombinacije, a dodavanje svilenkaste vrpce ili svijeće daje cijelom aranžmanu romantičan dodir. Ova vrsta minijaturnog, prenosivog aranžmana mogla bi čak biti i zabavna ideja za poklon.

Foto: @annegie__

Foto: @sunny.lifestyle

Foto: @oli_grace_creations

Foto: @foxglove.florals

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sunny Lifestyle (@sunny.lifestyle) on

Među mini trendovima koji ujedno kreiraju u prostoru razigranost i romantiku upravo su lusteri ukrašeni suhim cvijećem. Zbog prirodnog  dojma koji ostavlja, idealna je dekoracija za kuhinju, trpezariju ili dnevni boravak.

Foto: @bloomery_broadway

 

INTERIJER I DIZAJN , 4.10.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@lobsterandswan

Podijeli:

Posljednje objavljeno