Studijo tapete: Josipa Maras otkrila nam je sve detalje o liniji tapeta koje će uljepšati svaki dom

INTERIJERI
16.10.2018.

Josipa Maras mlada je umjetnica koja je svoju ljubav prema kistu pretvorila u ilustracije, a sada i tapete. Uz Josipin rad vežu se epiteti lijepo, simpatično i kreativno, a izuzetak nisu ni ove tapete koje će vam pomoći da osvježite zidove u domu i date im osobnu notu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josipa Maras2

„Studijo tapete su produkt digitalnog slikarstva. Preko 20 godina sam se bavila slikarstvom i prije 5 godina na nagovor vama itekako poznate genijalne žene Ane Ćavar, izdajem svoju prvu liniju ilustracija pod imenom “Marastracije by Josipa”. Cilj te linije bio je slikarstvo predstaviti širim masama koje izrazito njeguju ljubav prema domu i ljepoti življenja. Marastracije me uvukle u interijere, interijeri u tapete. Studijo tapete su produkt digitalnog slikarstva koje po meni baštini čak i veće vrijednosti od klasičnog. Za digitalno slikarstvo moramo imati vrlo izvježbanu ruku, oko i stil kao i za klasično slikarstvo te uz sve to u malom prstu imati sve tehnologije koje su nam dostupne kako bi neka naša ideja i rad bili primjenjivi na široki spektar proizvoda. Sam proces je vrlo kompleksan, nekad mi se čini da imam layera u file-u više nego pixela. Kombiniram tehnike vodenih bojica, ulja na platnu, olovke, tinte, fotografije, grafike. Sva moja trenutna znanja pretočim u gotovo svaku tapetu.“ – nadodala je Josipa.

studijotapeta 01

Naravno, nismo mogli odoljeti da Josipu ne pitamo i gdje pronalazi inspiraciju za izradu tapeta.
„Sa inspiracijom sam uvijek bila u dobrim odnosima. Vječito ratujem sa vremenom, balansiram između mame, supruge, sestre, slikarice, poduzetnice i kućanice. Često mi vrlo loše ide. U svijetu genijalnih dizajnera, umjetnika, ljudina i Pinteresta kako da bilježim deficit inspiracije? Meni samo fali zidova i vremena.“

studijotapeta 09

Kada je u pitanju sam proces naručivanja i dostupnost tapeta, trenutno ih možete pregledati na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu.
„Znam da je malo kaotično i nepregledno, ali ubrzo će biti gotov web shop, pa ćete se puno lakše snalaziti. I Vi i ja! Nakon odabira željene tapete, javite mi se sa svojim mjerama i željama, ukoliko želite izmijeniti neke boje i presložiti raspored elemenata. Nakon dogovorenog dizajna i izvršene narudžbe, u roku 7 radnih dana šaljemo tapetu. Uz tapetu stiže i ljepilo. Širina jedne trake tapete je 130 cm.“ - nadodala je Josipa.

studijotapeta 03

Za kraj, Josipa nam je otkrila i što nam to još priprema za kraj godine.
„Do kraja godine imam poveću “to do listu”, držite mi fige! Završetak web shopa koji će biti dostupan za cijeli svijet. Probijanje na inozemno tržište, realizacija svih do sada dogovorenih suradnji koje me posebno vesele. Trenutno nas je dvoje u firmi, kroz par dana bi se trebali kvadrirat. Širenje ureda je nešto što mi ne gine uskoro.“

studijotapeta 13

studijotapeta 07

studijotapeta 08

studijotapeta 16

 

Veselimo se novostima iz Josipine kreativne radionice!
 

 

 

INTERIJERI , 16.10.2018.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour.ba

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno