O nama - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

O nama

Bonjour.ba je nastavak lifestyle priče koja je 2007.godine započeta pod imenom Modamo.info. Kroz deset godina rada naši čitatelji su se proširili na sve gradove Bosne i Hercegovine, kao i gradove regije, što je bio motiv da 2019. godine Modamo.info rebrandiramo i redizajniramo u noviju, svježiju, moderniju i sadržajniju priču pod imenom Bonjour.ba.

Ponosni smo na činjenicu da je Bonjour.ba neovisni medij u privatnom vlasništvu kompanije Dream studio d.o.o., bez učešća drugih poslovnih subjekata, brendova ili agencija. 

Bonjour.ba je mjesto za sve žene (okej, priznajemo i muškarce) koje će uživati u lijepim pričama bez obzira započinju li svoj dan uz jaku kavu, opuštajući čaj ili osvježavajuću vodu s limunom. Na Bonjour.ba će uživati u modnim pričama iz BiH i svijeta, stilskim trikovima, idejama za uređenje doma, ali i korisnim savjetima o roditeljstvu, karijeri ili financijama. 

Bez obzira jeste li majstori u budžetiranju i projektnim prijedlozima te bez imalo muke putujete svijetom s dvoje male djece ili su vam pak pojmovi kao što je bankarska mjenica i avionska karta za dijete poznati koliko i orbitalna mehanika Jupitera, na Bonjour.ba ćete naći inspiraciju kao i konkretne savjete kako se uhvatiti u koštac s takvim (i svim sličnim) izazovima s kojima je ispunjen dan jednoj Bonjour ženi (i njenom Bonjour muškarcu).

Tekst by:

BONJOUR