Zaljubit ćete se u Studijo tapete koje će potpuno transformirati dječju sobu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zaljubit ćete se u Studijo tapete koje će potpuno transformirati dječju sobu

Tekst:

Bonjour.ba/PR

INTERIJERI
18.10.2023.

Za postizanje idealnog sklada u uređenju doma, važno je posvetiti pažnju svakoj prostoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Dječje sobe su posebna mjesta gdje se rađaju snovi i gradi budućnost, stoga predstavljaju izazov za dizajnere kad je u pitanju usklađivanje s ostatkom interijera. Tom izazovu u potpunosti je odgovorila nova dječja kolekcija Studijo tapeta koja je svojim autentičnim dizajnom već osvojila srca roditelja i mališana diljem zemlje.
Nova dječja kolekcija ispunjena je maštom. Bajkoviti motivi, razigrane životinje, pastelne boje i edukativne poruke u trenu pretvaraju dječju sobu u inspirativno okruženje za rast, igru i učenje. Tapete odišu svježinom, kreativnošću i dječjim maštarijama. Ovaj pristup stvaranju dizajna nadahnut je ljubavlju prema prirodi i željom za stvaranjem poticajnog okruženja za djecu.
“Kolekcija je plod pažljivog osluškivanja dječjih želja. Odlučila sam se za razigrane šumske životinje jer mi se učinilo pomalo nepošteno crtati dinosaure pored svih tih bajkovitih stvorenja. Ovog puta kolekciji smo dodali edukacijski karakter kroz poruke koje osnažuju vlastitu osobnost kod djece potičući ih da svijetom šire dobrotu i rastu duhom.” - izdvojila je Josipa Maras, osnivačica tvrtke Studijo Wallart.


Josipa Maras, osnivačica tvrtke Studijo WallartIlustracije koje grade samopouzdanje

Zvijezda ove kolekcije je svakako tapeta Strip koja svojom originalnošću osvaja na prvu. Strip predstavlja pravu umjetničku galeriju ilustracija koje se međusobno nadopunjuju i stvaraju priču. Svaka od ilustracija nosi poruku koja podiže raspoloženje i gradi samopouzdanje kod djece, podsjećajući ih na važnost pozitivnih misli i osjećaja. Uz zanimljiv umjetnički izričaj, njen edukativni karakter dodatno stvara poticajno okruženje za rast i razvoj djece.
Kolekcija koja slavi različitost

No, ono što čini ovu kolekciju posebno uzbudljivom je njena prilagodljivost.

“Kolekcija slavi bogatstvo različitosti. S naglaskom na stvaranje potpuno jedinstvenog i personaliziranog prostora, svaki dizajn u kolekciji jednostavno se prilagođava prema preferencijama roditelja i djece. Naš cilj je da ovom kolekcijom probudimo maštu i inspiraciju za stvaranje novih uspomena. Svako dijete nosi u sebi vlastiti identitet i posebnost stoga želimo da i svijet oko njih odražava njihovu individualnost i jedinstvenu osobnost.” - zaključila je Josipa Maras.
Ukoliko želite osvježiti dječju sobu, nova kolekcija Studijo tapeta definitivno je vrijedna razmatranja. Cjelokupna kolekcija dostupna je ovdje.


* * *
Foto: Studijo PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno