Osvježite studentski stan ili sobu uz pristupačne dodatke dostupne u trgovinama u BiH - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Osvježite studentski stan ili sobu uz pristupačne dodatke dostupne u trgovinama u BiH

Tekst:

Ana Rotim

DIZAJN SAVJETI
19.3.2023.

Uređenje doma uz studentski budžet katkad može izgledati zahtjevno i izazovno, no ne i nemoguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kao odgovor na neke od dilema kod uređenja dizajneri predlažu osvježenje određenog kutka u domu uz određene dodatke pristupačnih cijena. Tu veliku ulogu imaju svijećnjaci, lampe i minijaturni dodaci koji će unijeti posebnu dozu topline i karakter cijeloj prostoriji.

Ako pak želite začiniti prostoriju luksuzom savjetuje se korištenje dodataka koji su obogaćeni zlatnim i crnim detaljima. Isto tako stručnjaci savjetuju da eksperimentirajte s osvjetljenjem koje izgleda ugodno te korištenje žute svjetlosti umjesto bijele. Kod tog koraka možete iskoristiti mirisne svijeće koje će dom osvježiti ugodnim mirisima, ali i pružiti dozu ugode. 

Kako bismo upotpunili našu shopping avanturu zavirili smo na web stranice brendova Sinsay i Jysk gdje smo pronašli zanimljive dodatke koji mogu poslužiti za malo osvježenje. S obzirom na to da je online trgovina brenda Sinsay vezana za hrvatsko tržište savjetovali bismo vas da zavirite u poslovnice u BiH kako biste provjerili jesu li isti proizvodi dostupni i kod nas te postoji li razlika u cijeni. 


Sinsay

Sinsay

Sinsay

Sinsay

Sinsay

Sinsay

Sinsay

Jysk 26,95 KM

Jysk 36,95 KM

Jysk 7,50 KM

* * *
Naslovna fotografija: Pexels

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno