Street style report: Modne kombinacije koje su birali posjetitelji 5.Sarajevo Marketing Summita

BONJOUR.CLUB
9.11.2018.

Jučer je Sarajevo Marketing Summit bio mjesto okupljanja svih onih koji žele razumjeti zašto se i na koji način događa marketinška (r)evolucija. Sudionici su kroz dan imali priliku saznati kako su se poslovni modeli mijenjali u regiji, ali i kakva razmišljanja i ideje treba imati pojedinac ili kompanija prilikom kreiranja vizije za marketing u budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

marketingsummit modamo konferencija streetstyle 21

marketingsummit modamo konferencija streetstyle 14

Naravno, pričalo se tu dosta i o aktualnim trendovima, implementaciji sjajnih marketinških projekata u regiji i svijetu, ali i uživalo u opuštenom razgovoru i inspirativnoj atmosferi. Neke nove ideje i projekti nisu izostali, a pauze smo, osim za komentiranje naučenih lekcija, baš poput pravih štrebera uz razgovor sa ostalim marketing stručnjacima iz regije, iskoristili i za street style report.

marketingsummit modamo konferencija streetstyle 42

marketingsummit modamo konferencija streetstyle 26

Dame su nam pokazale da prate aktualne trendove, te su za poslovno druženje odjenule popularne midi haljine, plisirane suknje, moderno krojena odijela te birale asimetrične krojeve,brokati uzorke. Odijela su muškarci nerijetko osvježili odabirom sakoa sa uzorkom (najčešće kariranim) te tenisicama, a osim odijela birali su opuštene i moderne kombinacije hlača, majica s printom te sakoa. U galeriji pogledajte neke od zanimljivijih kombinacija posjetitelja koje je tijekom konferencije uhvatila naša fotografkinja Aida Redžepagić.

PreviousNext

BONJOUR.CLUB , 9.11.2018.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno