Neka stolić za kavu uz ovih par trikova postane zvijezda dnevne sobe - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Neka stolić za kavu uz ovih par trikova postane zvijezda dnevne sobe

Tekst:

Arijana Bošnjak

DIZAJN SAVJETI
27.8.2023.

Kada je u pitanju dizajn interijera, osim funkcionalnosti svakoga kutka u domu, važan nam je i onaj vizualni dio kojim ćemo pretočiti naše emocije, estetiku i neke drage životne priče u naše okruženje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Uz brzi ritam života koji imamo, ponekada se poželimo zaustaviti na trenutak i posvetiti malo vremena sebi i nekim dragim ljudima, uz šalicu dobre kave, opuštenu atmosferu i ugodne razgovore. Zašto onda ne napraviti malu oazu kojoj ćemo rado trčati svakoga dana?

 Svaki kutak doma je stvoren za neke druge navike, a ritual ispijanja kave obično nas vodi u dnevni boravak. Da stolić za kavu ne bi bio jedan neinspirativan komad, neka uz ovih par predmeta postane kutak koji priča priču o vama i vašoj estetici.

Uz šalicu tople kave, na stol prije svega dodajte par knjiga. Izbor takozvanih coffee table knjiga je zaista velik pa će svatko od vas uspjeti pronaći onu prema svojim interesima, bilo da je to moda, interijer ili nešto treće.

 Mi predlažemo popularne knjige izdavača Assouline koje su, zahvaljujući svom upečatljivom dizajnu, postale pravi mali umjetnički postav u svakom domu. 

 Mirisne svijeće će također dodati šarma stoliću za kavu, a svojim mirisom i nježnim osvjetljenjem unijet će mir u vaš um.  

 Chic vaza u boji ili neobičnog oblika poput ove o kojoj smo pisali, sa šarenim cvijećem ili jednostavnim zelenilom, nezaobilazan je predmet na stolu koji će unijeti dašak topline.

 

 

Za kraj dodajte neki, vama posebno drag, predmet koji priča posebnu priču i budi najljepše uspomene. Neka to bude nešto što ste sami izradili, dobili na poklon ili donijeli s putovanja za sjećanje.  

 

* * *
Naslovna fotografija: @hubschinterior

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno