Stipe Filipović predlaže 5 nešto drugačijih ljetnih frizura za sve prilike

KOSA
20.7.2018.
 S dolaskom visokih temperatura, pribjegavamo frizurama koje će izgledati ženstveno, moderno i skloniti kosu s lica i vrata. Uz klasičnu pundžu i rep, u razgovoru s bh.frizerom Stipom Filipovićem odlučili smo saznati kako u beauty rutinu unijeti malo kreativnosti te kako stilizirati kosu u danima koji slijedi.

***

Baš kao što u ljetnim mjesecima odložimo kapute u ormare, isto to bismo trebali učiniti sa teškim frizurama. Ljetne frizure trebaju biti jednostavne, te bismo frizuru trebali prilagoditi vremenskim uvjetima. Birajmo frizure koje nam neće oduzimati previše vremena za izradu.

# Industrijski rep
Uvijek iznova eksperimentiramo s našim izgledom zbog čega biste trebali isprobati i ovu frizuru koja ne oduzima previše vremena za izradu. Industrijski rep na glavi stvara geometrijski oblik i ima pravu količinu finoće i neobičnog elementa koji bi svi voljeli nositi.

 

industrijski rep (2)

PreviousNext

# Marama
Bilo da želimo sakriti masno tjeme, ubaciti zanimljiv detalj u kosu ili pak ne potrošiti puno vremena za izradu frizure, marama je pravi izbor. Bilo da ste na plaži, idete na popodnevnu kavu ili poslovni domjenak, marama je pravi izbor za vas.

 

marama (3)

PreviousNext

# Twist
Minimalistički izgled već dugo prisutan u arhitekturi, interijerima i eksterijerima svoje mjesto pronašao je i u frizuri. Kosa zarolana u twist idealna je za skoro svaku prigodu. Ovakva minimalistička frizura prilagodit će se svakom outfitu.

twist (4)


PreviousNext

# Drveni nakit
Sve veći trend prirodnih materijala i njihove popularizacije preselila se i u kosu. Za drveni nakit odlučuju se najosvješteniji i najhrabriji, odvažite se i vi!

drvene kop-ìe (5)

 

PreviousNext

# Klasične ukosnice
Klasične ukosnice posložene u geometrijski oblik koji prati liniju frizure idealan su izbor za svečanije prigode u ovim vrućim danima.

snale (2)

 


PreviousNext

 

Za MODAMO.piše: Stipe Filipović
Foto: Pinterest

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: