Steve Madden revija održana u Amsterdamu ugostila je i poznate influencere iz regije - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Steve Madden revija održana u Amsterdamu ugostila je i poznate influencere iz regije

Tekst:

Bonjour.ba/PR

MODNE VIJESTI
4.9.2023.

Poznati američki brend Steve Madden učestvovao je krajem 8. mjeseca na amsterdamskom Tjednu mode, koji svake godine okuplja poznate trendsetere i ljubitelje mode iz cele Evrope.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Revija je održana u ambijentu starog amsterdamskog zatvora, a ova građevina poslužila je kao savršena vizuelna podloga za predstavljanje kolekcije jesen/zima koja oslikava urbani duh brenda.
Pistom je vladala trendy obuća, od patika u jarkim bojama do dubokih čizama i ostalih jesenjih favorita.
Medije je oduševio dolazak specijalne gošće i ambasadorke brenda Jelene Karleuše, koja od samog početka karijere privlači pažnju smjelim modnim izborima.
Steve Madden započeo je uspešnu saradnju s Jelenom prošle jeseni, a nastavila se i na njenim novim albumima Alfa i Omega.

U susret reviji, Steve Madden tim organizovao je ekskluzivno putovanje u Amsterdam za neke od vodećih evropskih influensera.
Među njima su bili i modni fotograf Dušan Petrović, kao i influenseri Lea Stanković, Ena Luna, Ema Luketin, Elena Dizdar, Erna Saljević, Sandi Hadžić i Amina Efendić.

* * *
Foto: Steve Madden PR

Povezani članci

Najpopularniji članci