Blockbuster za sve generacije - Space Jam: Nova legenda stiže u CineStar - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Blockbuster za sve generacije - Space Jam: Nova legenda stiže u CineStar

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

EVENT
19.7.2021.

Dobrodošli u Jam! NBA prvak i globalna ikona LeBron James kreće u epsku avanturu, zajedno sa bezvremenskim Looney Tunes likovima, a čitave generacije koje su devedesetih godina gledale prvi dio sa legendarnim Michael Jordanom, s nestrpljenjem očekuju drugi dio, koji je konačno u CineStaru, u Bingo City Centeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo transformacijsko putovanje, koje možete pogledati u CineStaru od 15.7., otkriva koliko će daleko neki roditelji ići kako bi se povezali sa svojom djecom.
LeBron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru i LeBron ih mora odvesti kući na sigurno, vodeći sa sobom i Bugsa, Lolu i cijelu bandu notorno nedisciplinovanih Looneyja Tunesa.

Svremirski dani u Bingo City Centeru donose ludu zabavu i filmske nagrade

A sa Space Jam-om, Bingo City Center i CineStar donose "Svemirske dane". Pred vama je 16 dana lude zabave i iznenađenja. Od 17.7. do 1.8. dođite u Bingo City Center, obavite kupovinu u iznosu od 100 KM ili više, potražite Space Jam košarkaški korner, ubacite koš i osvojite neke od vrijednih filmskih nagrada i ulaznice za film. Zasigurno filmski spektakl godine, koji se mora pogledati na velikom platnu CineStara u društvu sa svojim najmilijima, a od 17.7. do 1.8. dodatno se zabavite u Bingo City Center-u i osvojite vrijedne filmske nagrade.

Posjeti CineStar Sarajevo za vikend 17. i 18.7. jer te u kinu čeka Sneaker Art Corner u saradnji sa Snikeranom i pogledaj kako profesionalci oslikavaju custom tenisice!

Više info na cinestarcinemas.ba.

***
Tekst: Bonjour.ba/Promotivni članak
Foto: Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci