Zvijezda serije 'One tree hill', Sophia Bush, vjenčala se u bajkovitoj haljini cvjetnog uzorka - Bonjour.ba - bh.lifesty...

Zvijezda serije 'One tree hill', Sophia Bush, vjenčala se u bajkovitoj haljini cvjetnog uzorka

Tekst:

Ana Rotim

VJENČANJA
15.7.2022.

Skoro godinu dana nakon romantičnih zaruka na jezeru Como u Italiji, Sophia Bush i Grant Hughes vjenčali su se u čarobnoj Oklahomi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Okruženi bliskim krugom obitelji i prijatelja, Sophia i Grant vjenčali su se prethodnog mjeseca u intimnoj ceremoniji i prekrasno uređenom ambijentu Muzeja umjetnosti Philbrook. Uz prekrasan vrt i bajkovite cvjetne aranžmane, pažnju zaljubljenika u modu ukrala je vjenčanica koju je Sophia odabrala. Naime, radi se o vjenčanici s potpisom slavne dizajnerice Monique Lhuillier koja je inspirirana najljepšim cvijećem iz raskošnih vrtova Oklahome, Kalifornije i Italije. Bajkovito izdanje dodatno su oplemenile dijamantne cvjetne naušnice s etiketom Briony Raymond koje su zajedno s klasičnom pundžom činile ovaj bridal look posebnim. 
 Par, čija romantična priča je započela prije deset godina bliskim prijateljstvom, je za magazin Vogue podijelio fotografije intimne ceremonije, a mladenka je na svojim društvenim mrežama prenijela prekrasnu uspomenu uz poruku da je ovo bio najbolji dan u njenom životu. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @sophiabush 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno