3 sladoleda koja su nas najviše oduševila, a koja su od ove godine kod nas u ponudi - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 sladoleda koja su nas najviše oduševila, a koja su od ove godine kod nas u ponudi

Tekst:

Ana Rotim

GOURMET
25.4.2023.

Rekli bismo da sezona sladoleda službeno bude otvorena nakon što popularni i mnogima omiljeni brendovi na tržištu predstave novitete, kao i drukčije okuse svojih bestsellera. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Pa tako dolaskom toplijih dana, ove godine pojavile su se neke nove vrste koje su nas inspirirale na malu avanturu okusa. Stoga, potaknuti recenzijama na društvenim mrežama odlučili smo zaviriti u ponudu i degustirati tri okusa sladoleda o kojima se posljednjih dana najviše pričalo

Riječ je o sladoledima – Monte, Macho Sandwich s okusom kikiriki maslaca i karamele i Bananica sladoledu.

O okusu i spoju čokolade, mlijeka i lješnjaka koji krije sladoled Monte pisali smo vam već prošle godine kada se pojavio na hrvatskom tržištu, stoga nas je oduševila činjenica da su napokon dostupni i kod nas. Za ljubitelje čokolade ovo će biti prava osvježavajuća i kremasta slastica. 

Sladoled Bananica ukrao je pažnju brojnih sladokusaca koji rado uživaju u okusima prepoznatljivog slatkiša već prvog dana nakon što se pojavio na tržištu. Odličan za one koji vole nešto jednostavnije okuse i laganije sladolede.

 Novi okus sladoleda koji je dobio najviše pozitivnih recenzija je Macho Sandwich s okusom kikiriki maslaca i karamele. Lagan, kremast i punjen neodoljivim spojem kikiriki maslaca i karamele – ovaj sladoled uistinu je osvježavajuća poslastica za sladokusce. 

Svi sladoledi dostupni su u bolje opremljenim trgovinama diljem Bosne i Hercegovine, stoga trk u obližnju trgovinu i otkrijte nam koji od ovih sladoleda je vaš favorit. 

* * *
Foto: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno