Stigli su Monte sladoledi s našim najdražim okusom iz djetinjstva i znamo gdje su dostupni! - Bonjour.ba - bh.lifestyle...

Stigli su Monte sladoledi s našim najdražim okusom iz djetinjstva i znamo gdje su dostupni!

Tekst:

Marija Perić

GOURMET
11.4.2022.

Ukoliko su i vaši dani djetinjstva bili ispunjeni uživanjem u prepoznatljivom Monte okusu pudinga, tada će vas ova vijest jako razveseliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Monte je odsada dostupan u obliku sladoleda, i to korneta, sladoleda na štapiću i sladoleda u pakiranju. Moći ćete izabrati između ova tri jedinstvena sladoleda sa odličnim spojem mlijeka, čokolade i lješnjaka koji će u vama probuditi nostalgiju za djetinjstvom. Monte sladoled u kornetu dolazi sa dvije kremaste sladoledne kreme, a u kornetu će vas iznenaditi preljev od čokolade i orašastih plodova. Monte sladoled na štapiću dolazi sa dva kremasta sloja sladoleda prekrivena hrskavom, mliječnom čokoladom, a možete kupiti Monte sladoled i u velikom pakiranju od 460 ml.

Zasad su Monte sladoledi dostupni samo u regiji, točnije na hrvatskom tržištu, i veselimo se potražiti ih pri prvoj posjeti Hrvatskoj. No naravno, nadamo se da će uskoro biti dostupni i u bh. marketima kako bismo mogli češće uživati u Monte okusu sami ili sa svojom obitelji i prijateljima. 

 Koji od ovih sladoleda biste vi prvi probali?

***
Naslovna fotografija: @inkas87

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno