Od šiški do stepenaste kose - ovo su frizure koje nosimo u 2022. godini! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Od šiški do stepenaste kose - ovo su frizure koje nosimo u 2022. godini!

Tekst:

Marija Perić

KOSA
25.1.2022.

Frizure koje nosimo u 2022. godini donose nam dosta noviteta i priznajemo da će i nas same motivirati na prave promjene za frizerskim stolcem na proljeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasaŠiške su odnijele najveću popularnost. Od tzv. curtain šiški, preko mini šiški, pa sve do šiški koje idu na stranu, o njima će se mnogo pričati. Uz to, sve češće ćemo vidjeti kosu ošišanu stepenasto u stilu 70-tih te popularne varijacije bob frizure. Što nas to sve očekuje u svijetu frizura tijekom 2022. godine otkrijte u nastavku.
 

Stroga bob frizura
 

Strogo ošišana kratka kosa taman do ramena favorit je koji preferiraju i brojne celebrity dame. Osim što je lagana za stiliziranje, uokviruje lice i ostavlja mnoštvo prostora za eksperimentiranje. Voljeti ćete ju i ako imate kovrčavu ili ravnu kosu.

 Frizura inspirirana kosom kakvu je imala Rachel
 

Serija 'Prijatelji' mnogo puta nas je inspirirala, a ove godine ponovo se vraća THE RACHEL frizura. Nekoliko nestašnih kratkih pramenova naprijed i plava ravna kosa ponovo će osvanuti na ulicama kao novi zaštitni znak mnogih cura.

 Šiške, šiške, šiške
 

I ove se godine nastavlja trend šiški koje dame sve više i više žele. Ovisno o obliku lica možete izabrati oblik šiški koji vam najviše odgovara, a uz dobru četku i rutinu održavanja, šiške ne moraju biti toliki izazov svakog jutra.

 Stepenasto ošišana kosa sa puno volumena


Sedamdesete se vraćaju u obliku voluminoznih frizura sa mnoštvo nestašnih pramenova. Stepenasta kosa već neko vrijeme postaje tražena, a u 2022. osjetiti ćete vrhunac njene popularnosti. Tajna je u tome da zaista može pristajati svakome uz pravu dužinu i vratiti vašoj kosi poletnost.

 Francuska bob frizura
 

Francuskinje su također pronašle svoj način kako stilizirati bob. Kombinacija boba i loba u obliku frizure koja je baš do ramena omiljeni je odabir dama iz Francuske, a uskoro i cijelog svijeta. Zabavno je to što je laka za održavanje kao bob frizura, a opet vam pruža mogućnost da ju podignete tijekom ljetnih vrućih mjeseci.

 Natapirana bixie frizura
 

Voluminoznost nije samo za dugu kosu, nego i za kratku, pa ćete tako sve češće vidjeti odvažne dame sa ovom statement frizurom. Nekoliko poteza četkom stvoriti će ovu natapiranu bixie kratku frizuru koja će nevjerojatno naglasiti crte lice.

 

***
Naslovna fotografija: @juliesfi

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno