Stepenasto ošišana frizura pristaje svakom tipu kose. Otkrivamo sve što trebate znati! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Stepenasto ošišana frizura pristaje svakom tipu kose. Otkrivamo sve što trebate znati!

Tekst:

Marija Perić

KOSA
28.12.2021.

Stepenasto ošišana kosa favorit je koji se često čuje za frizerskim stolcem, što i nije tako veliko iznenađenje s obzirom da ova frizura laska svakoj kosi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek nekoliko pravilno raspoređenih pramenova može odlično uokviriti vaše lice, dati kosi volumen i oblik te stvoriti frizuru s kojom ćete samopouzdano koračati svakog dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je stepenasto ošišana kosa?

Jednostavno rečeno, kada svoje pramenove kosu odrežete na nekoliko različitih dužina stvarate iluziju većeg volumena i tanje kose čime stvarate poletnu i chic frizuru. Bitno je da su pramenovi odrezani proporcionalno i pravilno zbog čega se uvijek preporučuje da kosu stepenasto šišate kod profesionalnih frizera.

Kako ju stilizirati?

Kada je stepenasto ošišana kosa u pitanju, njeno stiliziranje nije prevelik izazov. Potreban vam je uvijač za kosu kako biste vrhove stepenasto ošišanih pramenova uvili, a potom ih možete prstom razbarušiti za ultimativnu it frizuru.

Kakvu dužinu birati?

Jedna od najvećih prednosti stepenasto ošišane kose upravo je činjenica da svaka dužina kose može imati blago ili grupo stepenasto ošišane pramenove. Upravo to ju čini idealnom za sve tipove kose. Za inspiraciju i fotografije koje možete pokazati svom frizeru tijekom idućeg posjeta, prelistajte dalje.

 

 

***
Naslovna fotografija: @tazhairlondon

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno