Uz ovih 6 Sinsay dodataka vaša će terasa dobiti šarmantni talijanski ugođaj - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Uz ovih 6 Sinsay dodataka vaša će terasa dobiti šarmantni talijanski ugođaj

Tekst:

Arijana Bošnjak

INTERIJERI
26.6.2024.

Ljeto je godišnje doba koje nas uvodi u opušteniju atmosferu, kada terase postaju omiljeno mjesto za opuštanje i druženje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Topli dani pozivaju nas da uživamo na otvorenom, okruženi cvrkutom ptica i mirisima ljetnog cvijeća. Terasa postaje produžetak našeg doma, prostor koji transformiramo u osobni kutak za uživanje u sunčanim danima ili večernjim opuštanjima uz zalazak sunca.

 Upravo u potrazi za idealnim dodacima koji će obogatiti našu terasu, otkrili smo 6 neodoljivih komada u Sinsay dućanu. Inspirirani mediteranskim stilom, ovi dodaci donose šarmantnu kombinaciju prugica i plavo – bijele kombinacije, koja je karakteristična za opuštajuće mediteranske oaze. Jastuci za sjedenje u mornarskom stilu ne samo da pružaju udobnost već i naglašavaju morski vibe.

Favorit koji se postavlja kao savršen kontrast plavim tonovima, zabavni je jastuk s motivima jastoga koji će unijeti posebnu energiju na terasu. 
Ležaljka je idealna za opuštanje uz knjigu ili osvježavajući napitak, pružajući nam priliku da se potpuno prepustimo ljetnom ugođaju. Solarne lampe diskretno osvjetljavaju večernje trenutke, stvarajući intimnu atmosferu pod zvjezdanim nebom.
Uz vazu u istom nautičkom stilu, možemo unijeti svježinu cvijeća ili zelenila na terasu, dodajući joj živopisnu notu boja.
S ovim izborom Sinsay dodataka, vaša terasa je transformirana u autentičnu mediteransku oazu, spremnu za uživanje u ljetnim danima i večerima. Svaki komad poziv je na uživanje u ljepotama ljeta.

* * *
Naslovna fotografija: @mainehouseinteriors

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno